Γυμναστική στην παραλία: Τέσσερις εύκολες ασκήσεις για σμιλεμένο κορμί και στις διακοπές

Γυμναστική στην παραλία: Τέσσερις εύκολες ασκήσεις για σμιλεμένο κορμί και στις διακοπές

Η personal trainer, Σοφία Περδίκη, μας προτείνει ένα εύκολο πρόγραμμα ασκήσεων και διατάσεων που μπορούμε να κάνουμε στην παραλία φορώντας απλώς το μαγιό μας και χωρίς ειδικό εξοπλισμό

beachperdiki
*Γράφει η personal trainer, Σοφία Περδίκη

Το καλοκαιράκι είναι εδώ και είναι μια καλή περίοδος να φροντίσουμε το σώμα και τη φυσική μας κατάσταση. Για τους πιο fit ανθρώπους, δεν θα είναι δύσκολο να διατηρήσουν την φυσική τους κατάσταση με δραστηριότητες και σπορ στην παραλία, στη θάλασσα ή στο βουνό. Αν όμως δεν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία και αναζητάτε διακοπές για να χαλαρώσετε χωρίς να χρειαστεί να κινηθείτε πολύ, σας δίνουμε μερικές συμβουλές. Κάνοντας αυτές τις καθημερινές διατάσεις μπορείτε να διατηρήσετε τη φόρμα σας και να έχετε υγεία!

Η παραλία είναι ένα από τα πιο χαλαρά μέρη για να γυμναστείτε, κάνοντας κάποιες διατάσεις και σωματική άσκηση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ο καλός καιρός, η ατμόσφαιρα των διακοπών, η ψιλή άμμος και η παρουσία της θάλασσας μας βοηθούν να αποσυνδεθούμε από τη ρουτίνα και να αλλάξουμε τον αέρα μας. Επιπλέον, έχουμε πάντα έναν ή περισσότερους τρόπους για να ενυδατωθούμε και να μας κρατήσουμε δροσερούς για να καταπολεμήσουμε τις υψηλές θερμοκρασίες και πιθανές ζαλάδες.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης