Κ. Μητσοτάκης – Υπουργείο Υγείας: Τι σηματοδοτεί η σημερινή επίσκεψη – Ποιες είναι οι προτεραιότητες

Κ. Μητσοτάκης – Υπουργείο Υγείας: Τι σηματοδοτεί η σημερινή επίσκεψη – Ποιες είναι οι προτεραιότητες

Στη σύσκεψη που θα έχει ο Πρωθυπουργός με την ηγεσία του Υπουργείου θα συζητηθούν οι άμεσες προτεραιότητες και οι παρεμβάσεις στην Υγεία που μπορούν να προωθηθούν μέσα στο καλοκαίρι αλλά και το πλαίσιο των αλλαγών που ακολουθούν

mitsotakis
Τη βαρύτητα που έχει ο τομέας της Υγείας για την κυβέρνηση στη δεύτερη θητεία της, αποτυπώνει η απόφαση του Πρωθυπουργού να είναι το Υπουργείο Υγείας το δεύτερο κατά σειρά Υπουργείο που ο ίδιος επισκέπτεται. Σήμερα, στις 10 το πρωί θα βρεθεί στην οδό Αριστοτέλους όπου θα έχει σύσκεψη με τον Υπουργό Υγείας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη και τους οι δύο Υφυπουργούς Μάριο Θεμιστοκλέους και Δημήτρη Βαρτζόπουλο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει χαρακτηρίσει ως «προσωπικό του στοίχημα» την αναβάθμιση του ΕΣΥ αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Στη σημερινή συνάντηση που θα έχει με την ηγεσία του Υπουργείου θα συζητηθούν οι άμεσες προτεραιότητες και οι παρεμβάσεις στην Υγεία που μπορούν να προωθηθούν μέσα στο καλοκαίρι αλλά και το πλαίσιο των αλλαγών που ακολουθούν, όπως περιγράφονται στον μπλε φάκελο που έλαβε ο Υπουργός Υγείας στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο την περασμένη εβδομάδα.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης