Αφαίρεση σπίλων: Σε πόσους μήνες θα σας καλύψει το συμβόλαιο

Αφαίρεση σπίλων: Σε πόσους μήνες θα σας καλύψει το συμβόλαιο

Η αφαίρεση μιας ελιάς (σπίλος) μπορεί να γίνει για λόγους υγείας ή για αισθητικούς και λειτουργικούς λόγους. Τι αναμονή προβλέπεται για την κάλυψή της από το ασφαλιστήριο υγείας; Ενημερωθείτε σχετικά

mole_removal_insurance_spiloi
Τα καλοκαίρια είναι πολύ πιθανό να δούμε κάποιον νέο σπίλο (ελιά) στο δέρμα μας ή τους υπάρχοντες να αποκτούν εντονότερο χρώμα αφού, όπως εξηγούν στο ygeiamou ειδικοί, ο ήλιος και οι γονιδιακές μας καταβολές είναι ο λόγος εμφάνισης των σπίλων. Κάπως έτσι, μαζί με οδηγούς για τις ιδανικές διακοπές αλλά και πώς να τις απολαύσει κανείς με τη μέγιστη ασφάλεια, πρωταγωνιστικό ρόλο θα διαδραματίσουν και οι στοχευμένες συμβουλές για το πώς να προστατεύσουμε το δέρμα μας 100% από τους κινδύνους της ηλιακής ακτινοβολίας, αλλά και πληροφορίες σχετικά με το πότε μια ελιά μπορεί να απειλήσει ευθέως την υγεία μας.

Οι σπίλοι μπορεί να είναι καλοήθεις και να ενοχλούν απλώς το άτομο που τους φέρει. Μπορεί πάλι να εντάσσονται σε κατηγορία υψηλού κινδύνου για εξαλλαγή σε καρκίνο και την αύξηση του κινδύνου για μελάνωμα. Δύο τέτοιες περιπτώσεις είναι οι συγγενείς μελανοκυτταρικοί σπίλοι και οι δυσπλαστικοί (άτυποι) σπίλοι. Οι πρώτοι εμφανίζονται κατά τη γέννηση είτε μέχρι τα δύο ηλικιακά έτη του παιδιού, και μεγεθύνονται με την ανάπτυξη του παιδιού. Χρειάζονται παρακολούθηση για τον κίνδυνο εμφάνισης ατυπίας ενώ είναι αναγκαία η αφαίρεση σε περίπτωση μεγάλου μεγέθους, λόγω μεγάλου κινδύνου για μελάνωμα.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης