Απώλεια ζωής: Ποιες περιπτώσεις δεν καλύπτονται από τα ασφαλιστήρια

Απώλεια ζωής: Ποιες περιπτώσεις δεν καλύπτονται από τα ασφαλιστήρια

Ενημερωθείτε για βασικές περιπτώσεις που δεν καλύπτονται από τα ασφαλιστήρια ζωής, καθώς και τι ισχύει στην περίπτωση της αυτοχειρίας

woman_insurance
Για την Κλαρίσα Ντάλογουεϊ, το απονενοημένο διάβημα του Σέπτιμους Γουόρεν Σμιθ, ενός άνδρα που δεν γνώριζε προσωπικά, ήταν μια κίνηση άξια θαυμασμού. Η ηρωίδα του μυθιστορήματος της Βιρτζίνια Γουλφ «Κυρία Ντάλογουεϊ» που πρωτοκυκλοφόρησε σαν χθες, στις 14 Μαΐου το 1925, είδε στην τελική πράξη στου Σμιθ την ανάγκη να προστατεύσει την ψυχή του. Κατά τη μετάβαση από τη λογοτεχνία στην πραγματική ζωή ωστόσο, η διάθεση εξωραϊσμού της αυτοχειρίας δίνει τη θέση της σε σκληρά στατιστικά δεδομένα.

Σύμφωνα με την έκθεση για το 2022 από το Παρατηρητήριο Αυτοκτονιών του Κέντρου Ημέρας για την Πρόληψη της Αυτοκτονίας «ΚΛΙΜΑΚΑ», παρατηρήθηκε αυξητική τάση των θανάτων από το 2020 έως το 2022, σχεδόν 25%. Τα στοιχεία καταγράφουν 600 περίπου αυτοκτονίες στο παραπάνω διάστημα, αριθμός που αντιστοιχεί σε δύο τουλάχιστον την ημέρα, σύμφωνα με τους συντάκτες της μελέτης που επισημαίνουν επιπλέον ότι οι αυτοκτονίες υποκαταγράφονται σε παγκόσμιο επίπεδο. Η έρευνα έδειξε ακόμη ότι:

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης