Παιδικές ιώσεις: Σε ποια Κέντρα Υγείας μπορούν οι γονείς να απευθύνονται για ιατρική βοήθεια

Παιδικές ιώσεις: Σε ποια Κέντρα Υγείας μπορούν οι γονείς να απευθύνονται για ιατρική βοήθεια

Λίστα με Κέντρα Υγείας όπου οι γονείς μπορούν να αναζητούν ιατρική βοήθεια αν τα παιδιά παρουσιάζουν ήπια συμπτωματολογία λόγω κάποιας εποχικής ίωσης έδωσε στη δημοσιότητα η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα

220308114654_fever_kid_mother-1280x720
Σε έξαρση βρίσκονται οι ιώσεις που προσβάλλουν τα παιδιά, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο σύνολο των ευρωπαϊκών χωρών. Καθημερινά οι γονείς συνωστίζονται στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών των παιδιατρικών νοσοκομείων αναζητώντας ιατρική βοήθεια για τη συμπτωματολογία των παιδιών που νοσούν από αναπνευστικές λοιμώξεις, εποχική γρίπη ή κορωνοϊό. Δυστυχώς αυτό έχει ως συνέπεια πολύωρες αναμονές στα ΤΕΠ και ταλαιπωρία των νοσούντων παιδιών και των οικογενειών τους.

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, με ανάρτησή της στο προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook σημειώνει ότι «Διανύουμε μία περίοδο έξαρσης των ιώσεων, γεγονός το οποίο συναντάται δυστυχώς σε όλη την Ευρώπη με συχνότερους ασθενείς τους μικρούς μας φίλους, τα παιδιά», υπογραμμίζοντας ότι το «Το Εθνικό Σύστημα Υγείας είναι εδώ, έτοιμο να αντιμετωπίσει την κατάσταση επαρκώς».

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr

FacebookΓονείςΕΣΥΙώσειςΚέντρα ΥγείαςΜίνα ΓκάγκαΝοσοκομείαΠαιδιάΥπουργείο Υγείας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης