Το workout που θα μεταμορφώσει τους κοιλιακούς σας σε 7′

Το workout που θα μεταμορφώσει τους κοιλιακούς σας σε 7′

Oι σωστές ασκήσεις ακόμα και σε σύντομο χρονικό διάστημα μπορούν να δυναμώσουν αποτελεσματικά τον κορμό και τους κοιλιακούς. Η personal trainer, Σοφία Περδίκη μας δείχνει ένα σύντομο πρόγραμμα κοιλιακών που μπορείτε προσθέσετε σε οποιαδήποτε προπόνηση ή να το εκτελέσετε και μόνο του

221214123407_koiliakoi
*Γράφει η personal trainer, Σοφία Περδίκη

Μια επτάλεπτη προπόνηση κοιλιακών μπορεί να φαίνεται πολύ σύντομη για να δουλέψει αποτελεσματικά τον κορμό σας. Αλλά με τις σωστές ασκήσεις, μπορείτε να δυναμώσετε απόλυτα τους μύες του πυρήνα σας σε αυτό το χρονικό διάστημα και μπορείτε να το προσθέσετε σε οποιαδήποτε προπόνηση ή να το εκτελέσετε μόνο του.

Πρώτα, όμως, μια γρήγορη υπενθύμιση σχετικά με το τι εννοούμε πυρήνα. Ο πυρήνας σας περιλαμβάνει τον ορθό κοιλιακό, τους μύες που τρέχουν κάθετα και κατά μήκος του μπροστινού μέρους της κοιλιάς σας, αλλά αποτελείται επίσης από πολλούς άλλους μύες, όπως τους λοξούς κοιλιακούς (τους μύες στα πλάγια του κορμού σας) και τον εγκάρσιο κοιλιακό (οι βαθύτεροι μύες του πυρήνα που βρίσκονται κάτω από τους λοξούς), καθώς και οι γλουτιαίοι, το πυελικό έδαφος και οι μύες που σταθεροποιούν τη σπονδυλική στήλη και τα ισχία σας.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης