Ουρολοιμώξεις: Πότε το συμβόλαιο υγείας αποδεικνύεται σωτήριο

Ουρολοιμώξεις: Πότε το συμβόλαιο υγείας αποδεικνύεται σωτήριο

Ο εφιάλτης του καλοκαιριού για άνδρες και κυρίως γυναίκες, οι ουρολοιμώξεις, μπορεί να έχουν σοβαρές συνέπειες. Διαβάστε πώς καλύπτονται από τα ασφαλιστήρια υγείας

220630151542_woman_boy_kid_mother_family_summer_beach
Το καλοκαίρι της ανεμελιάς θα φέρει μαζί του και αρκετούς απρόσκλητους επισκέπτες. Όσο και αν οι ημέρες που ο υδράργυρος βρίσκεται στα ύψη προσφέρονται για ραστώνη και πολύωρο παιχνίδι σε πισίνες, θάλασσες και άμμο με την οικογένεια ή την παρέα, η ραθυμία μπορεί να έχει πικρές συνέπειες. Έχουμε αναφέρει προηγουμένως πώς τα ασφαλιστήρια υγείας μπορούν να αποδειχθούν σωτήρια σε περίπτωση που η ηλιακή ακτινοβολία και ο καύσωνας κοστίσουν στην όραση και καρδιαγγειακή υγεία. Έφτασε η στιγμή να ελέγξουμε τι προβλέπεται για τη συχνότερη λοίμωξη του καλοκαιριού.

Το βρεγμένο μαγιό για πολλές ώρες, η παραμονή στην άμμο και το κολύμπι σε βρόμικες πισίνες ή θάλασσες, η άμμος, οι αυξημένες σεξουαλικές συνευρέσεις από την καλοκαιρινή κορύφωση της ερωτικής επιθυμίας, η ανεπαρκής πρόσληψη υγρών, το «δίκοπο μαχαίρι» της χρήση κοινόχρηστων τουαλετών ή συγκράτησης των ούρων προς αποφυγή χρήσης τους και οι υψηλές θερμοκρασίες σε συνδυασμό με την υγρασία που ευνοούν την επιβίωση και την ανάπτυξη των μικροβίων, θα γίνουν πρόσφορο έδαφος για ουρολοιμώξεις.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης