Θεραπείες που σβήνουν ρυτίδες και γεμίζουν «κενά» σε πρόσωπο και σώμα

Θεραπείες που σβήνουν ρυτίδες και γεμίζουν «κενά» σε πρόσωπο και σώμα

Πλήρη αποκατάσταση των ρυτίδων και «γέμισμα» των κενών σε ζυγωματικά, μύτη και χείλη, αλλά και στο σώμα υπόσχονται οι νέες τεχνικές λιπομεταφοράς της πλαστικής επανορθωτικής χειρουργικής όπως επισημαίνει η Δρ. Αναστασία Σεφέρη–Δανιήλ, MD, PhD, Πλαστική Χειρουργός στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ

220524154543_woman_smile
Εντυπωσιακά αποτελέσματα στην αποκατάσταση της ανισορροπίας στον ευθειασμό του δέρματος («κενά»), στο πρόσωπο ή το σώμα, παρέχουν οι σύγχρονες μέθοδοι Πλαστικής – Αισθητικής Χειρουργικής. Ρυτίδες, ελλείματα ιστού, λίπους ή ακόμα και οστού αποκαθίστανται πλήρως και με διάρκεια στο χρόνο, είτε είναι εκ γενετής είτε επίκτητα.

Τα “κενά” στο πρόσωπο μπορεί να είναι καθαρά αισθητικού χαρακτήρα και είναι πιθανό να οφείλονται στην πάροδο του χρόνου, όπως οι ρυτίδες ή και στη μεγάλη απώλεια βάρους και πτώση του δέρματος και του υποδόριου ιστού, που μπορεί να δημιουργήσουν έλλειμμα στα ζυγωματικά, στις παρειές ή στα χείλη. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχουν και εκ γενετής ή να προκληθούν έπειτα από ένα τραύμα ή μια σοβαρής μορφής δερματοπάθεια ή ακμή (ουλές). Μετά από σοβαρά τραύματα ενδέχεται να παρουσιαστεί ακόμα και οστικό έλλειμα, όπως για παράδειγμα στη μύτη ή στα ζυγωματικά.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης