Airbnb-Ασφάλιση: Όλες οι καλύψεις για τους ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων

Airbnb-Ασφάλιση: Όλες οι καλύψεις για τους ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων

Οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και η χώρα ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους πολυάριθμους επισκέπτες... Αν νοικιάζετε κάποιο σπίτι ως τουριστικό κατάλυμα, ενημερωθείτε ποιες είναι οι καλύψεις που θα σας σώσουν από τα απρόοπτα και λάβετε τα απαραίτητα μέτρα

220312145936_couple_key_house
Μια κυνική ιδιότητα της ζωής -μα αναγκαίος μηχανισμός αυτοσυντήρησής της εξίσου-, είναι ότι μπορεί να διακόπτεται ή να διαταράσσεται για μερικούς, ενόσω για άλλους θα συνεχίσει να εξελίσσεται ομαλά και ανεμπόδιστα. Μπορεί σε κάποιο σημείο του χάρτη, στον ευρύτερο γειτονικό μας χώρο, ο χρόνος να έχει παγώσει, αύριο όμως, στις 15 Μαρτίου, η Ελλάδα κάνει ένα σημαντικό βήμα για τον τουρισμό καταργώντας τη συμπλήρωση της φόρμας Passenger Locator Form (PLF), το έντυπο που χρησιμοποιείται για τη λήψη πληροφοριών σχετικά με τους εισερχόμενους επιβάτες.

Η χώρα ετοιμάζεται πυρετωδώς για την υποδοχή των ταξιδιωτών που αναμένονται πολυάριθμοι, σύμφωνα με δηλώσεις του Υπουργού Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια, περί αύξησης 20% έως 30% στις κρατήσεις για διακοπές στην Ελλάδα. Μια πρόγευση είχε δώσει άλλωστε και ο περασμένος Ιανουάριος, για τον οποίο τα στοιχεία της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) έδειξαν αύξηση της επιβατικής κίνησης κατά 223,6% σε σύγκριση με το 2021.


Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης