Στυτική Δυσλειτουργία: Τα sex toys που δίνουν λύση σε κάθε πρόβλημα

Στυτική Δυσλειτουργία: Τα sex toys που δίνουν λύση σε κάθε πρόβλημα

Θετική επίδραση στην αντιμετώπιση των ανδρικών σεξουαλικών δυσλειτουργιών φαίνεται να έχει η χρήση σεξουαλικών παιχνιδιών. Δειτε με ποιο τρόπο τα sex toys δίνουν λύσεις

220301153748_couple_sex
Αν και τα σεξουαλικά παιχνίδια δεν θεραπεύουν την αιτία μιας σεξουαλικής δυσλειτουργίας, συμβάλουν στη σεξουαλική διέγερση, ευχαρίστηση, ψυχολογική ανάταση και διατήρηση της σχέσης με τον σύντροφο. Σε αντίθεση με τη φαρμακευτική αγωγή, δεν προκαλούν ανεπιθύμητες ενέργειες, είναι ακίνδυνα και διασκεδαστικά, ιδιαίτερα όταν χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια ερωτικής συνεύρεσης ή από κοινού με τον σύντροφο.

Σύμφωνα με τους ιατρούς, η σεξουαλική δυσλειτουργία προκύπτει σε άνδρες οποιασδήποτε ηλικίας, αν και οι πιθανότητες αυξάνονται με τη γήρανση. Η στυτική δυσλειτουργία, δηλαδή η συνεχής ή επαναλαμβανόμενη αδυναμία επίτευξης ή διατήρησης επαρκούς για σεξουαλική δραστηριότητα στύσης, είναι το πιο συχνά αναφερόμενο σεξουαλικό πρόβλημά τους και εκείνο που επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση, οδηγώντας σε κατάθλιψη, η οποία, με τη σειρά της, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τις στενές σχέσεις και την ποιότητα ζωής των ανδρών συνολικά.



Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης