Ασφάλιση περιουσίας: Οι απαραίτητες καλύψεις για περιπτώσεις κλοπής – διάρρηξης

Ασφάλιση περιουσίας: Οι απαραίτητες καλύψεις για περιπτώσεις κλοπής – διάρρηξης

Το σπίτι είναι ο πολυτιμότερος χώρος μας. Όχι τυχαία, μετά την υγεία η ιδιοκτησία μας έρχεται δεύτερη στη διαβάθμιση των αξιών μας. Οι ασφαλιστικές εταιρείες έχουν μεριμνήσει για την προστασία της περιουσίας και κακόβουλων ενεργειών όπως κλοπή και διάρρηξη

220209141748_diarriksi
«Φτερά» έκαναν 15.000€ από τα χέρια ή, για την ακρίβεια, τον κουβά μιας ηλικιωμένης γυναίκας από το Ζευγαράκι της Μακρυνείας στην Αιτωλοακαρνανία. Σύμφωνα με το protothema.gr, o δράστης, προσποιούμενος τον τεχνικό της ΔΕΗ, προειδοποίησε την ανύποπτη γυναίκα ότι υπήρχε κίνδυνος πυρκαγιάς από βραχυκύκλωμα κατά την διάρκεια των εργασιών που έπρεπε να πραγματοποιήσει και της συνέστησε να τοποθετήσει σε ασφαλές σημείο εκτός σπιτιού τα χρήματά της.

Είναι γεγονός πως απρόοπτα όπως τέτοιες κακόβουλες ενέργειες μας βρίσκουν συνήθως απροετοίμαστους και, ο πλαστικός κουβάς στην τελευταία περίπτωση ή οι γλάστρες σε παρελθόντα περιστατικά δεν μπορούν να εγγυηθούν την προστασία της περιουσίας μας. Το ygeiamou.gr ενημέρωσε πρόσφατα για τα ασφαλιστικά προγράμματα που καλύπτουν από μικροκλοπές, αλλά και παλαιότερα για εκείνα που προφυλάσσουν την ιδιοκτησία από αντίστοιχους κινδύνους καθώς και καταστροφές λόγω φυσικών φαινομένων κ.ο.κ.


Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης