Sex Toys: Αναζωογονούν την ερωτική ζωή αυτών των ασθενών

Sex Toys: Αναζωογονούν την ερωτική ζωή αυτών των ασθενών

Μεγαλώνει η φαρέτρα με τα όπλα για την αντιμετώπιση των σεξουαλικών διαταραχών που ενδεχομένως προκύψουν σε άνδρες και γυναίκες μετά από τη θεραπεία του καρκίνου. Δείτε ποια sex toys μπορούν να βοηθήσουν τους επιζώντες του καρκίνου να χαρούν και πάλι την σεξουαλική τους ζωή

220204144641_SEX-TOYS-1280x719
Έντονες είναι οι αρνητικές επιπτώσεις του καρκίνου στη σεξουαλικότητα ανδρών και γυναικών. Οι αλλαγές στο σώμα προκαλούν σημαντική ενόχληση και έκπτωση στην ποιότητα ζωής τόσο στους ίδιους τους ασθενείς όσο και στους συντρόφους τους. Αυτά τα αρνητικά συναισθήματα είναι δύσκολο, αλλά όχι αδύνατον, να ξεπεραστούν, προκειμένου να συνεχίσουν τη σεξουαλική τους ζωή.

Μελέτη, που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του Cancer Research UK με στόχο τη διερεύνηση των επιπτώσεων του καρκίνου στην ποιότητα ζωής, συνέκρινε τη σεξουαλική ζωή 6.699 ατόμων, συμπεριλαμβανομένων 561 που είχαν διαγνωστεί με καρκίνο. Διαπιστώθηκε ότι οι επιζήσαντες από καρκίνο ήταν πιθανότερο να είναι δυσαρεστημένοι από τη σεξουαλική ζωή τους. Σχεδόν το ένα πέμπτο των γυναικών και το ένα τρίτο των ανδρών που είχαν επιβιώσει από καρκίνο ανέφεραν ότι δεν αισθάνονταν ικανοποιημένοι από αυτήν, σε σύγκριση με περίπου μία στις δέκα γυναίκες και ένα πέμπτο των ανδρών της ίδιας ηλικίας που δεν είχαν πάθει καρκίνο.





Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης