Εμβόλιο κορωνοϊού: Αμετανόητος ένας στους δύο αρνητές – Γιατί;

Εμβόλιο κορωνοϊού: Αμετανόητος ένας στους δύο αρνητές – Γιατί;

Ανησυχητικά είναι τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που διεξήχθη στις ΗΠΑ και έδειξαν ότι, παρά τους θανάτους και τα κρούσματα κορωνοϊού, οι μισοί που αντιστέκονται στον εμβολιασμό δεν πρόκειται να αλλάξουν στάση. Διαβάστε ποιο είναι το προφίλ τους

211104191703_arnites_vaccine_covid
Το προφίλ των αμετανόητων αρνητών του εμβολιασμού κατά της COVID-19 σκιαγραφεί πρόσφατη δημοσκόπηση με ευρύ και αντιπροσωπευτικό δείγμα στις ΗΠΑ, τα αποτελέσματα της οποίας δημοσιεύτηκαν στο Scientific Reports. Αν και η έρευνα περιορίζεται στην Αμερική, τα νέα από την άλλη όχθη του Ατλαντικού θα μπορούσαν να βρουν εφαρμογή και σε άλλες χώρες.

Το ερευνητικό πόρισμα έδειξε ότι ένας στους δύο που δεν δέχθηκαν να εμβολιαστούν κατά του SARS-CoV-2 θα διατηρήσει την αρνητική του στάση, δηλώνοντας πως τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει την απόφασή του. Η αναλογία προκύπτει από τις απαντήσεις 6.037 ενηλίκων κατά τον Απρίλιο του 2021, πληθυσμιακό δείγμα σημαντικά μεγαλύτερο των 878 ενηλίκων που συμμετείχαν σε αντίστοιχης δημοσκόπηση από το ίδρυμα Kaiser Family Foundation τον Ιούνιο του 2021, και η οποία είχε καταλήξει ότι οι αμετανόητοι αρνητές ανέρχονται στο 21% των Αμερικανών.


Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης