Ρινοπλαστική: Η κατάλληλη προετοιμασία για το ιδανικό αποτέλεσμα

Ρινοπλαστική: Η κατάλληλη προετοιμασία για το ιδανικό αποτέλεσμα

Ο κ. Γεώργιος Αναστασόπουλος, Διευθυντής Β´ ΩΡΛ Κλινικής Metropolitan General, παραθέτει όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε προτού διαβείτε το κατώφλι του χειρουργείου και να υποβληθείτε σε ρινοπλαστική επέμβαση

211022120222_ezgif_com-gif-maker-2021-10-22T120036_682
Έχετε αποφασίσει να κάνετε ρινοπλαστική για να τροποποιήσετε την εμφάνιση της μύτης σας. Είναι καλό να γνωρίζετε δυο, τρία πράγματα σχετικά με τη διαδικασία της επέμβασης, για το πώς θα προετοιμαστείτε, πώς θα νιώσετε μετά την αφύπνιση από την αναισθησία, για το τι πρέπει να κάνετε μετά την επέμβαση, τι αγωγή να ακολουθήσετε, και τι να προσέξετε.

Κατά την αρχική επίσκεψη στον ιατρό
Είναι βασικό το να έχετε καταλήξει όσον αφορά στο ποιες λεπτομέρειες σας ενοχλούν στην εμφάνιση της μύτης σας. Επιπλέον όμως, ο χειρουργός θα σας υποδείξει και κάποιες άλλες λεπτομέρειες με βάση τα διεθνή κριτήρια, οι οποίες μπορεί να σας φανούν ενδιαφέρουσες.

Παράλληλα, πρέπει να έχετε εντοπίσει και κατά ποσό έχετε λειτουργικό πρόβλημα στην αναπνοή από τη μύτη, γιατί η καλύτερη χρονική συγκυρία είναι η ταυτόχρονη αποκατάσταση του λειτουργικού και του αισθητικού προβλήματος.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης