Η πρωτεΐνη που ρυθμίζει το σάκχαρο – Καταναλώνεται 15′ πριν το γεύμα

Η πρωτεΐνη που ρυθμίζει το σάκχαρο – Καταναλώνεται 15′ πριν το γεύμα

Τις θετικές επιδράσεις ενός σκευάσματος πρωτεΐνης του ορού γάλακτος με χαμηλές θερμίδες αναδεικνύουν νέα στοιχεία, δίνοντας μια λύση στους ασθενείς με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2 για τον καλύτερο έλεγχο της γλυκόζης

210928150430_diavitis
Ορισμένα επιπλέον στοιχεία που προέκυψαν από το πρόσφατο ετήσιο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας για τη Μελέτη του Διαβήτη (EASD) ρίχνουν φως στη θετική επίδραση της κατανάλωσης πρωτεΐνης ορού γάλακτος 15 λεπτά πριν το γεύμα.

Πιο συγκεκριμένα, μια τέτοια δόση περιέχει χαμηλές θερμίδες και έχει την ικανότητα να μειώσει την αύξηση της γλυκόζης στο αίμα μετά το γεύμα και εν συνεχεία, να βελτιώσει την αντίδραση του σώματος στην ινσουλίνη στους ασθενείς με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης