Γονιμότητα: Έξι σημεία SOS για την επιλογή ειδικού Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής

Γονιμότητα: Έξι σημεία SOS για την επιλογή ειδικού Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής

Ποια είναι τα κριτήρια που θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας για να επιλέξετε ορθά τον κατάλληλο ειδικό Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής; Ο κύριος Γεώργιος Νικολόπουλος, Μαιευτήρας-Γυναικολόγος Επιστημονικός Συνεργάτης Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής IVF ΜΗΤΕΡΑ και Μονάδας ΥΓΕΙΑ IVF σημειώνει το τι θα πρέπει να προσέξετε κάνοντας εν τέλει τη σωστή επιλογή

190211191222_ygpogonimot
Η υποβοηθούμενη αναπαραγωγή περιλαμβάνει διαφορετικά στάδια, από τη διερεύνηση της γονιμότητας έως την επιλογή της ενδεδειγμένης προσέγγισης που εξατομικεύεται σε κάθε περίπτωση. Είναι μία σύνθετη διαδικασία που ενέχει ιδιαιτερότητες, τόσο σωματικές όσο και ψυχολογικές, επομένως χρειάζεται να επιλέξετε έναν ειδικό που θα σας κατευθύνει σωστά, θα σας εξηγήσει τα στάδια της θεραπείας και θα σταθεί δίπλα σας εμπνέοντάς σας εμπιστοσύνη. Είναι σημαντικό να αισθάνεστε ότι ο γιατρός σας αφενός σας ακούει, αφετέρου σας παρέχει πληροφόρηση που καλύπτει κάθε απορία ή ανησυχία σας.

Η επιλογή γιατρού είναι μία από τις πιο καίριες αποφάσεις που αφορούν την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή. Ενημερωθείτε όσο καλύτερα μπορείτε και πραγματοποιήστε έρευνα, ρωτώντας μεταξύ άλλων και φιλικά σας πρόσωπα που ίσως έχουν προσωπική εμπειρία σε θεραπεία ή γνωρίζουν ζευγάρια με σχετική προσωπική εμπειρία.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης