Συμβόλαια Υγείας: Αυξημένη η ζήτηση – Πότε συμφέρει να τα αποκτήσετε

Συμβόλαια Υγείας: Αυξημένη η ζήτηση – Πότε συμφέρει να τα αποκτήσετε

Αύξηση της ζήτησης για ασφαλιστικά προγράμματα υγείας πυροδότησε η πανδημία με τους καταναλωτές να είναι σε αυξημένη εγρηγορση για την προστασία της υγείας τόσο τη δική τους όσο και της οικογενειάς τους

asfalisi_asf-1280x720
Αύξηση της ζήτησης για ασφαλιστικά προγράμματα υγείας πυροδότησε η πανδημία, παρά το γεγονός ότι το Δημόσιο σύστημα ήταν αυτό που καλείται να σηκώσει το βάρος της επίμαχης κρίσης.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Eurolife FFH, αλλά και επικεφαλής της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), κ. Αλέξανδρο Σαρρηγεωργίου, ήδη από πέρυσι καταγράφεται μία αύξηση της εγρήγορσης των καταναλωτών ότι πρέπει να κάνουν κάτι για το risk management της οικογένειας. «Το 2020 είδαμε αύξηση των πωλήσεων στα συμβόλαια υγείας κατά 9,5%, όταν συνολικά η αγορά έπεσε κατά περίπου 4% και η ελληνική οικονομία κατά 8%. Αυτό μας επιτρέπει να συμπεράνουμε ότι ο κόσμος καταλαβαίνει πως το κράτος ευτυχώς επενέβη σε μία καταστροφή και κάνει ό, τι μπορεί, αλλά συμπληρωματικά προς την κρατική, δημόσια υγεία είναι σημαντικό να έχουν και ένα ιδιωτικό συμβόλαιο. Το θέμα είναι η διαθεσιμότητα εισοδήματος», τόνισε χαρακτηριστικά, στο πλαίσιο της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της εταιρίας του για το 2020.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης