Το παρακάνετε με το φαγητό όταν την επόμενη έχετε γυμναστική; Δείτε αν θα παχύνετε

Το παρακάνετε με το φαγητό όταν την επόμενη έχετε γυμναστική; Δείτε αν θα παχύνετε

Πόσο ασφαλές για το βάρος μας είναι το πλουσιότερο βραδινό που τείνουμε να επιλέγουμε όταν μας περιμένει γυμναστική την επόμενη ημέρα; Δείτε την απαντηση των ειδικών

210401205839_food_workout_fitness_man
Οι άνθρωποι τρώνε περισσότερο έως και 10% το βράδυ όταν έχουν προγραμματίσει κάποιου είδους προπόνηση την επόμενη ημέρα, διαπίστωσε έρευνα από το Πανεπιστήμιο Loughborough. Ωστόσο, δεν φάνηκε να προσλαμβάνουν περισσότερες θεμίδες από όσες έκαψαν με την άσκηση της επόμενης μέρας – ευτυχώς.

Στη μελέτη που δημοσιεύτηκε στο European Journal of Nutrition συμμετείχαν σωματικά δραστήριοι φοιτητές και άνδρες από το προσωπικό του Πανεπιστημίου, καθώς και άνδρες από τον γενικό πληθυσμό.

Στο πλαίσιο της διήμερης πειραματικής διαδικασίας στις εργαστηριακές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου, οι συμμετέχοντες μπορούσαν να επιλέξουν από 21 τρόφιμα για το πρωινό τους (συμπεριλαμβανομένων δημητριακών, γιαουρτιού και φρούτων) και από 24 για το γεύμα τους (ανάμεσά τους ψωμί, ζαμπόν, τυρί και κονσέρβα τόνου), ώστε να γίνει καταγραφή των προσληφθέντων θερμίδων.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης