Stretching: Οκτώ εύκολες ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε ενώ βλέπετε τηλεόραση

Stretching: Οκτώ εύκολες ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε ενώ βλέπετε τηλεόραση

Οι καθημερινές δραστηριότητες θα ήταν πολύ πιο δύσκολες χωρίς την ικανότητα να σκύβουμε ή να στρίβουμε! Ενσωματώνοντας λοιπόν ένα πρόγραμμα stretching στην καθημερινότητα μας, έστω και κατά την διάρκεια του ενός απο τα πέντε επεισόδια της αγαπημένης σας σειράς στο netflix, μπορείτε να αυξήσετε την ευλυγισία και το εύρος κίνησής σας. Ας ξεκινήσουμε!

strecjneew
*Γράφει η personal trainer, Σοφία Περδίκη

Το πλήρες stretching του σώματος σε καθημερινή βάση είναι σημαντικό για την πρόληψη τραυματισμών και τη βελτίωση ή τη διατήρηση της ευλυγισίας. Η ευλυγισία είναι ένα σημαντικό κομμάτι της φυσικής κατάστασης και της συνολικής υγείας.

Οι καθημερινές δραστηριότητες θα ήταν πολύ πιο δύσκολες χωρίς την ικανότητα του να σκύβουμε ή να στρίβουμε. Ενσωματώνοντας λοιπόν ένα πρόγραμμα stretching στην καθημερινότητα μας, έστω και κατά την διάρκεια του ενός απο τα πέντε επεισόδια της αγαπημένης σας σειράς στο netflix που θα δείτε απόψε (!) , μπορείτε να αυξήσετε την ευλυγισία και το εύρος κίνησής σας. Μπορείτε επίσης να βελτιώσετε την απόδοση σε αθλήματα και καθημερινές δραστηριότητες. Το stretching μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη τραυματισμών και στη μείωση του πόνου που σχετίζεται με το μυϊκό κάματο.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης