Αποχυμωτής ή μπλέντερ: Πότε ο χυμός διατηρεί τα θρεπτικά του συστατικά

Προτιμάτε τους φρεσκοστυμμένους χυμούς από τα ολόκληρα φρούτα και λαχανικά; Αν ναι, πρέπει οπωσδήποτε να μάθετε ποια μέθοδος θα σας εξασφαλίσει τη μικρότερη απώλεια θρεπτικών συστατικών

Οι χυμοί από φρέσκα φρούτα και λαχανικά αποτελούν τη λύση για όσους αποζητούν τα θρεπτικά τους συστατικά αλλά η υφή ή γεύση της σάρκας τους δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για την άμεση κατανάλωσή τους.

Πώς επηρεάζει όμως ο τρόπος παρασκευής τη θρεπτική αξία του χυμού; Τι χάνετε ή κερδίζετε όταν επιλέγετε να στείψετε τα φρούτα αντί να τα πολτοποιήσετε και αντιστρόφως;

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr