Να πάω για προπόνηση με πονόλαιμο και βήχα ή να μείνω σπίτι; Όλες οι απαντήσεις

Να πάω για προπόνηση με πονόλαιμο και βήχα ή να μείνω σπίτι; Όλες οι απαντήσεις

Για να μην βρεθείτε από το στρώμα γυμναστικής κατευθείαν στο στρώμα του κρεβατιού σας, διαβάστε πότε η γυμναστική θα σας ωφελείσει σε περίπτωση ασθένειας και πότε μπορεί να επιδεινώσει την κατάστασή σας και πράξτε αναλόγως

210105151323_workoutmask
Σε κάποιες περιπτώσεις η προπόνηση όταν είμαστε ασθενείς είναι απαγορευτική, ενώ σε άλλες θεωρείται έως και ευεργετική. Δείτε τα πιο συνηθισμένα σενάρια που μπορεί να σας προβληματίσουν όσον αφορά την άθληση από την pilates instructor και personal trainer Stephanie Mansour η οποιία μας καθοδηγεί σχετικά με το πότε να κάνουμε γυμναστική και πότε να κάνουμε ήπιες ασκήσεις που θα σας χαλαρώσουν και θα σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα.

Έχετε καταρροή και «μπουκωμένη» μύτη;
Τότε μπορείτε να κάνετε γυμναστική χωρίς να επιβαρυνθείτε, μειώνοντας απλώς την ένταση της άσκησης. Για την ακρίβεια, η άσκηση θα βοηθήσει τη ρινική συμφόρηση και θα διευκολύνει την αναπνοή σας. Είναι προτιμότερο παρόλα αυτά να γυμναστείτε σε ηπιότερη ένταση και για μικρότερο χρονικό διάστημα. Προτιμήστε, για παράδειγμα, το γρήγορο περπάτημα από το τζόκινγκ.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης