LIVE

Κορωνοϊός

Το αντιοξειδωτικό μπαχαρικό που δυναμώνει τα οστά και ρυθμίζει το σάκχαρο

201012205539_garifallo-1280x720

Είτε καταναλώνεται σαν καρπός είτε σαν εκχύλισμα, το γαρύφαλλο προσφέρει τέσσερις πολύ καλούς λόγους να το συμπεριλάβουμε στη διατροφή μας

Οι ωφέλιμες για την υγεία ιδιότητες του γαρύφαλλου είναι γνωστές εδώ και αιώνες, με τη σύγχρονη επιστήμη να υποστηρίζει πλέον και με τεκμήρια τα οφέλη αυτά. Ας δούμε γιατί:

1. Βοηθά την υγεία των οστών
Ως καρύκευμα, ενδεχομένως να θεωρείται πως δεν πολλά να προσφέρει στον τομέα των θρεπτικών συστατικών. Η αλήθεια είναι όμως πως το γαρύφαλλο περιέχει το σημαντικό για τη δύναμη των οστών μαγγάνιο. Ένα κουταλάκι γαρύφαλλο περιέχει πάνω από το 50% των συνιστώμενων επιπέδων ημερήσιας πρόσληψης μαγγανίου, ενός μετάλλου που, μαζί με το ασβέστιο, αποτελούν το κλειδί για τον σχηματισμό και την πυκνότητα των οστών.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης