Κορωνοϊός: Τα ανησυχητικά συμπτώματα που προκαλεί στο πεπτικό σύστημα

Κορωνοϊός: Τα ανησυχητικά συμπτώματα που προκαλεί στο πεπτικό σύστημα

Τι δείχνουν αναλύσεις δεδομένων για τον νέο κορωνοϊό σχετικά με τα συμπτώματα που προκαλεί στον γαστρεντερικό σύστημα, τα οποία εμφανίζονται σε πολλούς ασθενείς μετά την εκδήλωση διαταραχών στο αναπνευστικό σύστημα

200501163839_covid_ap
Η Covid-19, η νόσος δηλαδή που προκαλείται από τον νέο κορωνοϊό, εμφανίζει συνήθως κάποια χαρακτηριστικά συμπτώματα όπως ο πυρετός, ο βήχας καθώς και αναπνευστικά προβλήματα. Σε αυτά τα συμπτώματα μπορούμε να προσθέσουμε και την έλλειψη όσφρησης και γεύσης ενίοτε. Όμως επειδή η νόσος Covid-19 φαίνεται ήρθε και έγινε μέρος της καθημερινότητας μας επηρεάζοντας σε τεράστιο βαθμό τις καθημερινές μας συνήθειες είναι σκόπιμο να εξετάσουμε και άλλες εκδηλώσεις της, ειδικότερα τα συμπτώματα του γαστρεντερικού συστήματος.

Οι αναλύσεις δεδομένων για τον νέο κορωνοϊό και τις εκδηλώσεις του γίνονται σε real time σχεδόν με την αντιμετώπιση του παγκοσμίως. Φυσικά πολλά δεδομένα και για τα συμπτώματα του γαστρεντερικού συστήματος έρχονται από την Κίνα, τη χώρα που πρώτη ήρθε αντιμέτωπη με τον SARS-COV-2.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης