Κορωνοϊός - ΗΠΑ: Ο ιδιοκτήτης του Fox απαρνείται τον μισθό του

Κορωνοϊός - ΗΠΑ: Ο ιδιοκτήτης του Fox απαρνείται τον μισθό του

Στα πλέον υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας θα επιβληθούν περικοπές μισθών, ώστε το δίκτυο Fox να μπορέσει να προστατεύσει τους εργαζόμενούς του 

rupert-murdoch-009
Ο πρόεδρος της Fox Corp Ρούπερτ Μέρντοχ και ο διευθύνων σύμβουλος Λόκλαν Μέρντοχ θα απαρνηθούν τους μισθούς τους ως απάντηση στην κρίση του κορωνοϊού, σύμφωνα με εσωτερικό έγγραφο που εστάλη στους εργαζόμενους.

Και άλλα στελέχη της εταιρείας θα απαρνηθούν επίσης τους μισθούς τους έως τις 30 Σεπτεμβρίου, με άμεση ισχύ, τονίζεται στο σημείωμα, όπου προστίθεται ότι περικοπές μισθών θα γίνουν σε περίπου 700 εργαζόμενους του ομίλου.

«Τα μέλη της υπόλοιπης διοικητικής ομάδας, που αναφέρονται απευθείας σε εμένα, θα μειώσουν τους μισθούς τους κατά 50% την ίδια περίοδο. Και από την 1η Μαΐου έως τις 31 Ιουλίου του 2020, τα υψηλόβαθμα στελέχη θα μειώσουν τους μισθούς τους κατά 15%», επισημαίνει ο Μέρντοχ στο υπόμνημα.

Στα πλέον υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας θα επιβληθούν περικοπές μισθών, ώστε το Fox να μπορέσει να προστατεύσει τους εργαζόμενούς του πλήρους απασχόλησης συνεχίζοντας να καταβάλλει τους μισθούς και τα επιδόματά τους κατά τη διάρκεια της κρίσης, τονίζει ο Μέρντοχ.


Ειδήσεις σήμερα:

Απευθείας τα 600 ευρώ στους επιστήμονες με παρέμβαση Μητσοτάκη

Κορωνοϊός - Σύνοδος ΕΕ: Το σχέδιο 2 τρισ. ευρώ της Κομισιόν για ανάκαμψη

H καταστροφή της Notre Dame «σημάδι» της πανδημίας;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης