Κορωνοϊός στις ΗΠΑ: Στους 30.000 οι νεκροί, διπλασιάστηκαν σε μία εβδομάδα

Κορωνοϊός στις ΗΠΑ: Στους 30.000 οι νεκροί, διπλασιάστηκαν σε μία εβδομάδα

Aνησυχητική αύξηση των ανέργων στις ΗΠΑ εξαιτίας του κορωνοϊού - Άλλοι 752 θάνατοι στη Νέα Υόρκη το τελευταίο 24ωρο - «Βρισκόμαστε ακόμη σε κίνδυνο», διεμήνυσε νωρίτερα ο Άντριου Κουόμο

αρχειο_ληψης__3_
Κάτω από τον εφιάλτη του κορωνοϊού ζουν οι πολίτες των ΗΠΑ, της χώρας που καταμετρά πλέον 30.000 νεκρούς, σύμφωνα με στοιχεία του Reuters. Η Αμερική βρίσκεται πρώτη στην παγκόσμια κατάταξη με τα περισσότερα θύματα της πανδημίας.

Σε μία μόνο εβδομάδα διπλασιάστηκαν οι θάνατοι, γεγονός που εγείρει ζωηρή ανησυχία.

Την ίδια στιγμή τα κρούσματα στις ΗΠΑ υπερβαίνουν τις 600.000, ενώ απασχολεί πολύ το θέμα της επανεκκίνησης της οικονομίας.

Ο Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται να επιδιώκει την συγκεκριμένη ενέργεια εντός ολίγων εβδομάδων, με τους κυβερνήτες ωστόσο να μην συντάσσονται με την άποψή του.

Κλείσιμο
Μάλιστα, ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, της πολιτείας που το τελευταίο 24ωρο κατέγραψε πάνω από 750 νεκρούς, Άντριου Κουόμο, τονίζει ότι ο Τραμπ δεν είναι βασιλιάς και πως βρίσκονται ακόμη στη ζώνη του κινδύνου.

Σχολίαστηκε, ακόμη σε μεγάλο βαθμό η απόφαση - «βόμβα» του Ντόναλντ Τραμπ να αναστείλλει τη χρηματοδότηση στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, κίνηση που φτάνει ύστερα από επικρίσεις αξιωματούχων του αμερικανικού κυβερνητικού επιτελείου περί μη έγκαιρης δραστηριοποίησης από πλευράς του Οργανισμού.

Σημειώνεται, ακόμη, ότι Αμερικανός υπουργός Άμυνας, Μαρκ Έσπερ, έβαλε κατά της Κίνας τονίζοντας πως εξακολουθεί να κρύβει στοιχεία σχετικά με τον κορωνοϊό.


Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός - «Αττικόν»: H στιγμή που ασθενής βγαίνει από την Εντατική

Μόσχα - Αεροσκάφος στις φλόγες: Σοκαριστικό βίντεο από την τραγωδία με τους 41 νεκρούς

Κορωνοϊός - Τα κοστούμια της σειράς «Chernobyl» θα χρησιμοποιηθούν στη «μάχη» με τον Covid-19!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης