Κορωνοϊός: Τι κάνει μία... γοργόνα σε βράχο του East River στη Νέα Υόρκη; (βίντεο)

Κορωνοϊός: Τι κάνει μία... γοργόνα σε βράχο του East River στη Νέα Υόρκη; (βίντεο)

Έβαλε τα λευκά γάντια στα χέρια της, μία μάσκα στο πρόσωπο και... παντελόνι γοργόνας και πήγε σε βράχο δίπλα στο East River, στέλνοντας το μήνυμά της μέσω βίντεο στα social media: «Φόρα τη μάσκα σου, φόρα τα γάντια σου και πρόσεχε εκεί έξω»

coronavirus_mermaid
Η Νέα Υόρκη έχει πληρώσει το μεγαλύτερο τίμημα σε νεκρούς από την πανδημία covid-19 που προκάλεσε ο νέος κορωνοϊός. Ακόμη μεγαλύτερο και από την πόλη που φαίρεται να εμφανίστηκε για πρώτη φορά η θανατηφόρα ασθένεια, την Ουχάν. Η αμερικανική μεγαλούπολη, ως ένα από τα πλέον πυκνοκατοικημένα κομμάτια της Γης, κτυπήθηκε βάναυσα πριν καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει και πόσο σοβαρό είναι. Επόμενο είναι ορισμένοι από τους κατοίκους της να... έχουν ξεφύγει λίγο!

Η Cathie Boruch αποφάσισε να περάσει το Πάσχα των Καθολικών με τον δικό της τρόπο, προσφέροντας παράλληλα και... χρήσιμες συμβουλές στους Νεοϋορκέζους για το πώς θα προφυλαχτούν από τον νέο κορωνοϊό.

Έβαλε τα λευκά γάντια στα χέρια της, μία μάσκα στο πρόσωπο και... παντελόνι γοργόνας και πήγε σε βράχο δίπλα στο East River, στέλνοντας το μήνυμά της μέσω βίντεο στα social media: «Φόρα τη μάσκα σου, φόρα τα γάντια σου και πρόσεχε εκεί έξω»!

Η Cathie Boruch δουλεύει ως ρεσεψιονίστ την ημέρα και ως κωμικός το βράδυ. Η κρίση και η καραντίνα εξαιτίας του κορωνοϊού ενεργοποίησε την καλλιτεχνική πλευρά του εαυτού της. Εφόσον βρίσκεται ανενεργή αυτό το διάστημα, καθώς και οι δύο δουλειές της έχουν... αποκλειστεί εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων, αποφάσισε να δώσει την παράστασή της και να βοηθήσει -είτε με το γέλιο, είτε με την προτροπή της- κάποιους από τους κατοίκους της Νέας Υόρκης, που αν μη τι άλλο, βιώνουν την πανδημία πιο σκληρά από κάθε άλλο μέρος του πλανήτη, με εξαίρεση ίσως τον ιταλικό Βορρά.

Δείτε το βίντεο που γύρισε στις ακτές του East River:



Ειδήσεις σήμερα

Διαβάστε επίσης:

Μήνυμα Παυλόπουλου για τη μεγάλη Έξοδο: Ο αχός του Μεσολογγίου δεν θα σιγήσει ποτέ

Κορωνοϊός - Ινδία: Η πιο μικρόσωμη γυναίκα στον κόσμο ενθαρρύνει τους πολίτες να τηρούν την καραντίνα

Κορωνοϊός: Μικροβιολογικό μηχάνημα στο νοσοκομείο Λάρισας δωρεά του Χρήστου Κέλλα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης