Τη μεγαλύτερη ημερήσια αύξηση που έχει καταγραφεί μέχρι σήμερα σημείωσαν οι θάνατοι από τον κορωνοϊό στη Βρετανία, φτάνοντας τους 393.
Ο αριθμός αυτός των θανάτων είναι διπλάσιος από εκείνον που ανακοινώθηκε πριν από 24 ώρες, με 180 νέους θανάτους.
Συνολικά, από την πανδημία έχουν χάσει τη ζωή τους 1.789 άνθρωποι στο Ηνωμένο Βασίλειο, εκ των οποίων 367 στην Αγγλία, 13 στη Σκωτία, 7 στην Ουαλία και 6 στη Βόρεια Ιρλανδία.
Ειδικά στην Αγγλία, οι θάνατοι σημείωσαν αύξηση 29%, μεταξύ των οποίων βρίσκεται ένας 19χρονος ασθενής που δεν έπασχε από κάποιο υποκείμενο νόσημα.
«Οι ασθενείς ήταν ηλικίας 19-98 ετών και όλοι τους, εκτός 28 ασθενών (ηλικίας 19-91 ετών), έπασχαν από υποκείμενα νοσήματα» ανακοίνωσε η Εθνική Αρχή Υγείας.
O αριθμός των κρουσμάτων αυξήθηκε κατά 14% (περισσότερα από 3.000 σε μία ημέρα) φτάνοντας στα 25.150.
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»