Κορωνοϊός - Βρετανία: Κάτοικοι βγήκαν να χειροκροτήσουν τους γιατρούς από τα μπαλκόνια

Κορωνοϊός - Βρετανία: Κάτοικοι βγήκαν να χειροκροτήσουν τους γιατρούς από τα μπαλκόνια

Το δικό τους «ευχαριστώ» είπαν και οι κάτοικοι Λονδίνου - Στη Βρετανία ο αριθμός των νεκρών από κορωνοϊό έχει υπερβεί τους 750 - Θετικός ο Μπόρις Τζόνσον όπως και ο υπουργός Υγείας της χώρας

londino_lockdown
Φωνές και χειροκροτήματα, από κατοίκους που βγήκαν στα μπαλκόνια των σπιτιών τους, ακούστηκαν στους δρόμους του Λονδίνου και άλλων πόλεων της Βρετανίας, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για το έργο γιατρών και νοσηλευτών, που δίνουν καθημερινα μάχη κατά του κορωνοϊού.


Οι κάτοικοι της Βρετανίας αποφάσισαν να πουν το δικό τους «ευχαριστώ» στο εθνικό σύστημα υγείας, το NHS, σε μια περίοδο που η χώρα πλήττεται σημαντικά, όπως και πολλές άλλες άλλωστε, από την ανεξέλεγκτη διασπορά του κορωνοϊού.

Την πρωτοβουλία των χειροκροτημάτων για το ιατρικό προσωπικό ενίσχυσε και το Παλάτι, καθώς στον λογαριασμό του στο Instagram ανέβηκε βίντεο με τα τρία παιδιά των Ουίλιαμ και Κέιτ να χτυπούν παλαμάκια για όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης.

Τη δραματική έξαρση του κορωνοϊού στη Βρετανία δείχνουν τα στοιχεία, καθώς 181 θάνατοι σημειώθηκαν σε διάστημα μόλις 24 ωρών, ανεβάζοντας τον αριθμό των απωλειών σε 759.

Κλείσιμο
Την έξαρση της πανδημίας φανερώνουν και τα στοιχεία για τα κρούσματα, καθώς έχουν καταγραφεί 14.579, με τα 2.921 να προστίθενται μόλις το τελευταίο 24ωρο.

Ειδήσεις τώρα:

Κορωνοϊός - ΗΠΑ: 345 θάνατοι και 18.000 κρούσματα σε 24 ώρες - «Μπαζούκα» δυο τρισ. δολάρια ρίχνει ο Τραμπ

Κορωνοϊός στην Ιταλία: Τραγωδία με το απόλυτο αρνητικό ρεκόρ - 919 νεκροί το τελευταίο 24ωρο

Κορωνοϊός: «Μείνετε σπίτι» λέει τώρα ο Ιερώνυμος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης