Οι ομοσπονδιακές αρχές της Γερμανίας κατέληξαν σε συμφωνία με τις κυβερνήσεις των 16 κρατιδίων για να επιβάλουν περισσότερο δραστικά μέτρα για τη αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού. Μετά από μια συνάντηση ανάμεσα στην Καγκελάριο Μέρκελ και τους 16 πρωθυπουργούς των κρατιδίων από αύριο Δευτέρα δεν θα επιτρέπονται συγκεντρώσει άνω των δυο ατόμων, ενώ εξαιρέσεις προβλέπονται μόνο για οικογένειας ή άτομα που μένουν στο ίδιο σπίτι και είναι περισσότεροι των δύο.
Κατά τη διάρκεια της συνδιάσκεψης ο Άρμιν Λάσετ πρωθυπουργός της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας και ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας Μάρκους Σέντερ είχαν έντονη αντιπαράθεση, καθώς ο δεύτερος προχώρησε σε πλήρη απαγόρευση κυκλοφορίας στη Βαυαρία χωρίς να ενημερώσει τους ομολόγους του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόστιμο για όσους παραβιάζουν τις εντολές θα φθάνει μέχρι και τα 25.000 ευρώ. Τα μέτρα θα ισχύουν τουλάχιστον μέχρι τις 19 Απριλίου.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.