Οι ομοσπονδιακές αρχές της Γερμανίας κατέληξαν σε συμφωνία με τις κυβερνήσεις των 16 κρατιδίων για να επιβάλουν περισσότερο δραστικά μέτρα για τη αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού. Μετά από μια συνάντηση ανάμεσα στην Καγκελάριο Μέρκελ και τους 16 πρωθυπουργούς των κρατιδίων από αύριο Δευτέρα δεν θα επιτρέπονται συγκεντρώσει άνω των δυο ατόμων, ενώ εξαιρέσεις προβλέπονται μόνο για οικογένειας ή άτομα που μένουν στο ίδιο σπίτι και είναι περισσότεροι των δύο.
Κατά τη διάρκεια της συνδιάσκεψης ο Άρμιν Λάσετ πρωθυπουργός της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας και ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας Μάρκους Σέντερ είχαν έντονη αντιπαράθεση, καθώς ο δεύτερος προχώρησε σε πλήρη απαγόρευση κυκλοφορίας στη Βαυαρία χωρίς να ενημερώσει τους ομολόγους του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόστιμο για όσους παραβιάζουν τις εντολές θα φθάνει μέχρι και τα 25.000 ευρώ. Τα μέτρα θα ισχύουν τουλάχιστον μέχρι τις 19 Απριλίου.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Η ΑΒ Βασιλόπουλος και η Wolt διευρύνουν τη συνεργασία τους, προσφέροντας ταχύτερη εξυπηρέτηση, μεγαλύτερη κάλυψη και ακόμη πιο εύκολη πρόσβαση στις online αγορές supermarket.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.