Κορωνοϊός - Τουρκία: Χαμός με βίντεο που φέρεται να δείχνει τη «φυγάδευση» κόρης αξιωματούχου από καραντίνα

Κορωνοϊός - Τουρκία: Χαμός με βίντεο που φέρεται να δείχνει τη «φυγάδευση» κόρης αξιωματούχου από καραντίνα

Κορωνοϊός - Τουρκία: Μετά τον χαμό που προκλήθηκε στα social media, o Τούρκος υπουργός Δικαιοσύνης είπε ότι διερευνάται το ζήτημα

karantina-tourkala
Χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο Twitter με πολλούς χρήστες από την Τουρκία να σχολιάζουν εξοργισμένοι ένα βίντεο το οποίο φέρεται να δείχνει τη «φυγάδευση» από την αστυνομία της κόρης ενός αξιωματούχου από λεωφορείο επιβατών σε καραντίνα.

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου διακρίνεται μια νεαρή κοπέλα να απομακρύνεται από αστυνομικούς από ένα λεωφορείο με τους συνεπιβάτες της να αντιδρούν μα αγανάκτηση για την «ειδική μεταχείριση».

Σύμφωνα με τις αναρτήσεις, πρόκειται για την Γκιουζιντέ Σοφού, κόρη του διευθυντή της Πολιτικής Αεροπορίας της Τουρκίας.



Σύμφωνα με τις εν λόγω αναρτήσεις, η κοπέλα είχε ταξιδέψει πρόσφατα στο Παρίσι και, επιστρέφοντας στη χώρα της, οδηγήθηκε σε ένα λεωφορείο με άλλους συνεπιβάτες στην πτήση της, προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για το διάστημα της καραντίνας που προβλέπει το τοπικό πρωτόκολλο.

Κλείσιμο
Ωστόσο, με παρέμβαση αστυνομικών απομακρύνθηκε από το όχημα, με έναν από τους επιβάτες του πούλμαν να καταγράφει τη σκηνή και τις εξοργισμένες αντιδράσεις.

Δεδομένου του σάλου που προκλήθηκε στα social media, o Τούρκος υπουργός Δικαιοσύνης, Αμπντουλχαμίτ Γκιουλ, με ανάρτησή του λίγη ώρα πριν στο twitter δήλωσε ότι θα παρέμβει η δικαιοσύνη για αυτό που έγινε στο λεωφορείο. «Δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή καμία εξαίρεση. Όλοι είναι ίσοι ενώπιον των νόμων. Διερευνούμε το περιστατικό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη:

Κορωνοϊός: Να ελέγχονται για τον ιό όσοι μετανάστες έρχονται από την Τουρκία ζητούν οι λιμενικοί της Λέσβου

Κορωνοϊός - Τουρκία: Καταγράφηκε ο πρώτος θάνατος

Κορωνοϊός στην Τουρκία: Συνελήφθησαν 19 άτομα λόγω «προκλητικών» αναρτήσεων για την επιδημία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης