Γαλλία: Συνελήφθη ο ένοπλος που κρατούσε ομήρους την έγκυο γυναίκα του και πέντε παιδιά

Γαλλία: Συνελήφθη ο ένοπλος που κρατούσε ομήρους την έγκυο γυναίκα του και πέντε παιδιά

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον άνδρα και την αστυνομία διήρκεσαν πάνω από 16 ώρες - Ασφαλείς η έγκυος και τα πέντε παιδιά, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις

080_HL_NGUYONNET_1012623
Αίσιο τέλος είχε η κατάσταση ομηρίας στην πόλη Τρουά Γαλλίας, όπου ένας ένοπλος άντρας κρατούσε οήρους την έγκυο γυναίκα του και πέντε παιδιά. Η αστυνομία πραγματοποίησε εισβολή στο διαμέρισμα γύρω στις 9:45 το βράδυ τοπική ώρα και με συντονισμένες κινήσεις πέτυχε τη σύλληψη του οπλισμένου άντρα και την ασφαλή απελευθέρωση της εγκύου και των πέντε παιδιών

Σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, ο άνδρας φέρεται να πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα, ενώ για το συμβάν της ομηρίας ευθύνεται οικογενειακή διαφωνία.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον άνδρα και την αστυνομία διήρκεσαν πάνω από 16 ώρες. Ο άνδρας, μάλιστα, πυροβόλησε πολλές φορές την πόρτα και τα τζάμια όταν αστυνομικοί επιχείρησαν να μπουν στο σπίτι του. 

Τελικά, στις 9:45 το βράδυ, η αστυνομία ολοκλήρωσε την επιχείρηση για την απελευθέρωση των ομήρων. Σύμφωνα με αναφορές, λίγα λεπτά νωρίτερα, στις 9:30, ακούστηκαν μία μεγάλη έκρηξη και αμέσως μετά δύο-τρεις μικρότερες εκρήξεις, πριν λάβει τέλος η περιπέτεια της εγκύου και των πέντε παιδιών. 
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης