Σε μια περίοδο που βαθαίνει η κόντρα Άγκυρας-Μόσχας για τη Συρία, η Τουρκία εκτός από τις συνεχείς απειλές που εξαπολύει ελπίζει στην αρωγή των ΗΠΑ, ωστόσο πριν από λίγες ώρες το ΝΑΤΟ ξεκαθάρισε πως δεν θα βοηθήσει στην πράξη τη γειτονική χώρα.
Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου δήλωσε, πάντως, ότι η Άγκυρα θέλει από τις Ηνωμένες Πολιτείες πυραύλους Patriot ως ενισχύσεις για τις επιχειρήσεις που διεξάγουν οι τουρκικές δυνάμεις στην επαρχία Ιντλίμπ της βορειοδυτικής Συρίας.
Ο Τσαβούσογλου έκανε τη δήλωση αυτή σε δημοσιογράφους στην Ντόχα του Κατάρ, όπου νωρίτερα σήμερα συναντήθηκε με τον Αμερικανό ομόλογό του Μάικ Πομπέο.
Από τις επιχειρήσεις των συριακών κυβερνητικών δυνάμεων έχουν σκοτωθεί 55 Τούρκοι στρατιώτες αυτόν τον μήνα στη Συρία. Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απειλεί ότι θα απωθήσει τον συριακό στρατό αν δεν υποχωρήσει στις προκαθορισμένες γραμμές του.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.