Παρίσι: Εβδομάδα μόδας... με μάσκες

Παρίσι: Εβδομάδα μόδας... με μάσκες

Μανικετόκουμπα από πλεκτό ύφασμα, σε συνδυασμό με γυναικεία κοστούμια και προστατευτικές μάσκες, παρουσίασε η Γαλλίδα σχεδιάστρια μόδας Μαρίν Σερ...

parisi
Η Γαλλίδα σχεδιάστρια μόδας, Μαρίν Σερ μαγνήτισε το ενδιαφέρον του κοινού με τη νέα της συλλογή που παρουσίασε την Τρίτη στην «Εβδομάδα Μόδας στο Παρισιού».

Στην κολεξιόν «Φθινόπωρο - Χειμώνας 2020- 2021», τα μοντέλα της έκλεψαν την παράσταση με τα αξεσουάρ που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως η τελευταία λέξη της μόδας.


Κλείσιμο
Προστατευτικές μάσκες σε διάφορα χρώματα και υφάσματα κάλυπταν το στόμα πολλών μοντέλων.



Η ίδια, πάντως, δήλωσε πως, όταν σχεδίαζε τις δημιουργίες της, δεν είχε ιδέα ότι ένας νέος ιός - όπως ο Covid-19 - θα προκαλέσει πανικό και θανάτους στον πλανήτη με τις χειρουργικές μάσκες να γίνονται ανάρπαστες και να πωλούνται σε εξωφρενικές τιμές.

Η Mαρίν πάντως υποστηρίζει ότι τα ρούχα που φέρουν την υπογραφή της θέλει να εκπροσωπούν την «κοινωνία του αύριο».

Σε δηλώσεις της στη γαλλική εφημερίδα «Le Figaro», η Γαλλίδα σχεδιάστρια μόδας επισημαίνει: «Δεν μπορούμε να αγνοούμε τον κόσμο στον οποίο ζούμε. Τι θα αφήσουμε στις επόμενες γενιές;».

Οι δημιουργίες της 28χρονης σχεδιάστριας αντανακλούν τις ενδυματολογικές τάσεις, όπως αυτές διαμορφώνεται από την κοινωνία αλλά και τα οικολογικά θέματα.

Η Μαρίν καλύπτει με θηλυκότητα, όπως υποστηρίζει, το γυναικείο στόμα και το προστατεύει από διάφορες απειλές όπως παθογόνους παράγοντες: εκτός από τις επιδημίες που απειλούν κατά καιρούς τη δημόσια υγεία, πλέον και η ατμοσφαιρική ρύπανση που πλήττει πολλές μεγαλουπόλεις, αφήνει το στίγμα της στην γυναικεία γκαρνταρόμπα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης