Κορωνοϊός: Αυξήθηκαν στους 14 οι νεκροί στην Ιταλία - 100 επιπλέον κρούσματα σε μία μέρα
Στα 528 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα
Άλλοι δύο άνθρωποι υπέκυψαν στην Ιταλίααπό τον κορωνοϊό, ανεβάζοντας τον απολογισμό των νεκρών στη χώρα σε 14, αναφέρεται σε δήλωση που εκδόθηκε σήμερα από την ιταλική υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας.
Ο επικεφαλής της εν λόγω υπηρεσίας, ο Άντζελο Μπορέλι, είχε δηλώσει νωρίτερα στους δημοσιογράφους πως δεν είχε ακόμη επιβεβαιωθεί πως ο κορωνοϊός ευθύνεται για τους δύο θανάτους.
Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων αυξήθηκε σε 528, από τα περίπου 420 που είχαν ανακοινωθεί χθες, Τετάρτη, κυρίως στη βόρεια Ιταλία.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.