Κορωνοϊός: Επτά νεκροί και 763 κρούσματα στη Νότια Κορέα
Μέσα σε ένα 24ωρο καταγράφηκαν 161 νέες περιπτώσεις - Σε καραντίνα 200 νοτιοκορεάτες βάζει το Ισράηλ, το οποίο «κόβει τις γέφυρες» με Ιαπωνία και Νότια Κορέα
UPD:
Με ραγδαίο ρυθμό αυξάνονται στη Νότια Κορέα τα κρούσματα από την επιδημία που έχει προκαλέσει ο κορωνοϊός COVID-19.
Όπως ανακοίνωσαν οι υγειονομικές αρχές της ασιατικής χώρας, την Κυριακή τα επιβεβαιωμένα κρούσματα έφτασαν τα 763, ενώ τουλάχιστον επτά άνθρωποι έχουν ήδη χάσει τη ζωή τους. Μόνο το τελευταίο 24ωρο, δύο ασθενείς κατέληξαν και άλλες 161 περιπτώσεις προστέθηκαν στη λίστα.
Οι περισσότεροι από τους μολυσμένους προέρχονται από την πόλη Daegu και σχετίζονται με μία συγκεκριμένη Εκκλησία.
Η κυβέρνηση του Ισραήλ προσανατολίζεται να θέσει σε καραντίνα τουλάχιστον 200 επισκέπτες από τη Νότια Κορέα. Όπως δήλωσε ο υπουργός Eσωτερικών του Ισραήλ, η Νότια Κορέα και η Ιαπωνία θα προστεθούν στη λίστα με τις χώρες της Ασίας που θα απαγορευτούν τα ταξίδια.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.