Κορωνοϊός: Απίστευτο βίντεο δείχνει να ψεκάζουν επιβάτες αεροπλάνου στην Ινδονησία

Κορωνοϊός: Απίστευτο βίντεο δείχνει να ψεκάζουν επιβάτες αεροπλάνου στην Ινδονησία

Μόλις βγαίνουν από το αεροπλάνο, τους περιμένουν με τα... ψεκαστικά

indon_koron
Μια εμπειρία μοναδική, έστω και επιστημονικά αμφισβητούμενη, «απολαμβάνουν» όσοι προσγειώνονται στην Ινδονησία που επιχειρεί να αντιμετωπίσει τον κορωνοϊό με όσα μέσα διαθέτει και δημιουργώντας πιθανώς ένα νέο ταξιδιωτικό τρεντ, που μπορεί να μετεξελιχθεί σε τουριστικό brand με ειδίκευση στον ιατρικό τουρισμό.

Οι ταξιδιώτες λοιπόν μασκοφόροι ως είθισται τις τελευταίες ημέρες, βγαίνουν από την πόρτα ένας-ένας και κατεβαίνουν σιγά-σιγά τα σκαλιά της σκάλας. Εκεί, τυγχάνουν τιμητικότατης υποδοχής από «άγημα» ντυμένο στα κίτρινα, με γάντια και ψεκαστήρια, που αρχίζει να τους ραίνει ουχί με ροδοπέταλα, ως φιλόξενη χώρα, αλλά με ένα υγρό αγνώστου προελεύσεως και σκοπιμότητας, με πιθανότερη εκδοχή αυτή του οινοπνεύματος, μέχρι να προχωρήσουν στην συνήθη ταξιδιωτική ρουτίνα των ελέγχων και της παραλαβής των αποσκευών. 

Η διαδικασία του ψεκασμού δεν συναντά διακρίσεις. Ωστόσο, όποιος δει το βίντεο, διαπιστώνει ότι με άγνωστα για τους κοινούς θνητούς κριτήρια, σε ορισμένες περιπτώσεις οι επιβάτες καλούνται να κάνουν μία περιφορά γύρω από τον εαυτό τους για να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ελλιπούς προφύλαξης.

Φυσικά το βίντεο έχει γίνει ανάρπαστο στην κοινότητα των social media που αδημονεί να πληροφορηθεί από την επιστημονική κοινότητα την ορθότητα της μεθόδου πρόληψης. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης