Κοροναϊός: Ο ΠΟΥ αναμένει αύξηση των κρουσμάτων στην Κίνα
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας θεωρεί ότι είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα για τη σοβαρότητα του ιού
Πιθανή θεωρεί ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) την αύξηση των κρουσμάτων του νέου κοροναϊού στην Κίνα, με εκπρόσωπό του να σημειώνει ότι είναι πολύ νωρίς για να αξιολογηθεί η σοβαρότητά του.
Την ίδια ώρα, οι νεκροί από τον κοροναϊόαυξήθηκαν στους 26, ενώ σύμφωνα με τελευταίο απολογισμό έχουν επιβεβαιωθεί 830 κρούσματα στην Κίνα.
«Το επίκεντρο δεν είναι τόσο πολύ ο αριθμός (των κρουσμάτων), που ξέρουμε ότι θα αυξηθεί», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΠΟΥ Τάρικ Γιασάρεβιτς σε ενημέρωση των δημοσιογράφων στη Γενεύη. «Είναι ακόμα πολύ νωρίς να καταλήξουμε σε συμπεράσματα για πόσο σοβαρός είναι ο ιός».
Ο ΠΟΥ και το δίκτυο των ειδικών του ίσως εξετάσουν θεραπείες και εμβόλια κατά του MERS για πιθανή χρήση κατά του κοροναϊού, δήλωσε.
Με επενδύσεις σε πλοία, υποδομές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών, η MINOAN LINES ενισχύει τη στρατηγική της κατεύθυνση προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.