Γαλλίδα δημοσιογράφος «ανέστησε» τον Γιασέρ Αραφάτ σε ανταπόκριση από το Ισραήλ

Γαλλίδα δημοσιογράφος «ανέστησε» τον Γιασέρ Αραφάτ σε ανταπόκριση από το Ισραήλ

Ο Μακρόν θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Γιάσερ Αραφάτ είπε η Αγκάθ Λαμπρέ με τους χρήστες να ξεσπαθώνουν στο Twitter

gallia_arafat
Πάρτι στο... Twitter μετά την γκάφα που έκανε «on air» Γαλλίδα δημοσιογράφος του τηλεοπτικού δικτύου «BFM-TV» δίνοντας το φιλί της... ζωής στον Γιάσερ Αραφάτ, ενώ σχολίαζε το επίσημο πρόγραμμα του Γάλλου προέδρου  Εμανουέλ Μακρόν στο Ισραήλ.

Δίνοντας την ανταπόκρισή της, η Αγκάθ Λαμπρέ προανήγγειλε μία συνάντηση του Γάλλου προέδρου στη Ραμάλα με τον Γιάσερ Αραφάτ. Μόνο που κανείς δεν της υπενθύμισε ότι ο Αραφάτ πέθανε τον Νοέμβριο του 2004.

«Ο Μακρόν συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο του Ισραήλ σήμερα το πρωί. Το απόγευμα θα συναντηθεί με τον Γιασέρ Αραφάτ, τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής. Μια ισορροπημένη στάση κι ένα κάλεσμα για ειρήνη και διάλογο, μεταξύ των δυο πλευρών», ανέφερε η δημοσιογράφος δίχως να καταλάβει το λάθος της.



Η Γαλλίδα δημοσιογράφος, αντί να πει ότι ο Μακρόν θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Μαχμούτ Αμπάς, επανέφερε στη... ζωή τον Αραφάτ.

Oι δημοσιογράφοι που βρίσκονταν στο πλατό εκείνη την ώρα δεν έσπευσαν να την διορθώσουν είτε από τακτ είτε γιατί δεν κατάλαβαν το λάθος της.

Όταν όμως πήραν την σκυτάλη οι χρήστες στα social media σχολιάζοντας επικριτικά τη Γαλλίδα δημοσιογράφο, τότε το γαλλικό δίκτυο έσπευσε να απολογηθεί για το λάθος του.

«Πολύ ισχυρός αυτός ο Mακρόν, να επαναφέρει στη ζωή και νεκρούς!», γράφει ένας χρήστης. «Πρόκειται για παρωδία; Δεν είναι δυνατόν!», γράφει άλλος.

Κλείσιμο
«Συνάντηση Μακρόν - Αραφάτ; Ας σβήσουμε το αποκλειστικό της δημοσιογράφου του «BFMTV» από τον παγκόσμιο ιστό», αναφέρει άλλος.

Υπήρξε και κάποιος που αστειεύτηκε, γράφοντας για την εικονική συνομιλία που είχε με την δημοσιογράφο.

-«Γεια σας. Η Αγκάθ Λαμπρέ;»
- Ναι. Mark Ολιβιέ εδώ.
- Σας ακούω.
- Είστε σίγουρη για τη συνάντηση Εμανουέλ Μακρόν και Γιάσερ Αραφάτ;
- Ναι, γιατί;
- Πέθανε πριν από 15 χρόνια.
- Ω, Μαρκ κάνεις πλάκα. Ο Μακρόν βρίσκεται δέκα μέτρα από μένα.
- Μιλάω για τον Αραφάτ, Αγκάθ».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης