Σάλος στην Ιταλία - Απίστευτος ο Σαλβίνι: «Είστε έμπορος ναρκωτικών; Μπορούμε να ανέβουμε σπίτι σας;»

Σάλος στην Ιταλία - Απίστευτος ο Σαλβίνι: «Είστε έμπορος ναρκωτικών; Μπορούμε να ανέβουμε σπίτι σας;»

Ο γραμματέας της Λέγκα, μπροστά σε τηλεοπτικές κάμερες, αποφάσισε να χτυπήσει το κουδούνι της πολυκατοικίας όπου διαμένει μια οικογένεια σε συνοικία της Μπολόνια, ψάχνοντας έναν Ιταλοτυνήσιο έφηβο

075_pirri-notitle200122_npmMc
Οργισμένες αντιδράσεις προκάλεσε στην Ιταλία η τελευταία κίνηση του γραμματέα της Λέγκα, Ματτέο Σαλβίνι, στην εκστρατεία του εν όψει των περιφερειακών εκλογών στην περιφέρεια Εμίλια Ρομάνια και στην Καλαβρία, την ερχόμενη Κυριακή.

Ο γραμματέας της Λέγκα, μπροστά σε τηλεοπτικές κάμερες, αποφάσισε να χτυπήσει το κουδούνι της πολυκατοικίας όπου διαμένει μια οικογένεια σε συνοικία της Μπολόνια, ψάχνοντας έναν ιταλοτυνήσιο έφηβο. «Είστε διακινητής ναρκωτικών; Μπορούμε να ανέβουμε στο σπίτι σας;», ρώτησε ο Ιταλός πρώην υπουργός Εσωτερικών.

Μετά την άρνηση του νέου που απάντησε στο θυροτηλέφωνο, ο Σαλβίνι πρόσθεσε: «μπορείτε να έρθετε το να διαψεύσετε; Διότι κάποιοι κάτοικοι με τους οποίους μίλησα λένε ότι έχετε σχέση με ναρκωτικά».

Η υπόθεση προσέλαβε μεγάλη δημοσιότητα και προκάλεσε κύμα έντονων διαμαρτυριών. Η συγκεκριμένη οικογένεια αποτελείται από Ιταλίδα μητέρα, Τυνήσιο πατέρα, που εργάζεται ως οδηγός, και δυο παιδιά.

Ο έφηβος με τον οποίο μίλησε ο Σαλβίνι είναι ένας μαθητής 17 ετών και κάνει τα πρώτα του βήματα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Πριν λίγο έκανε γνωστό ότι θα μηνύσει τον γραμματέα της Λέγκα για δυσφήμιση.

Ο Σαλβίνι δήλωσε ότι την πληροφορία που είχε για τον έφηβο, την απέκτησε από μια μητέρα στον γιο της οποίας ο νέος φέρεται να πούλησε ναρκωτικά. Πολλοί σχολίασαν πως η συμπεριφορά αυτή του Σαλβίνι αποτελεί μια πρωτοφανή παραβίαση του απόρρητου της προσωπικής ζωής και δεν αρμόζει σε αρχηγό πολιτικού κόμματος.

Κλείσιμο
Ο πρέσβης της Τυνησίας στην Ρώμη διαμαρτυρήθηκε έντονα για την αρνητική εικόνα των συμπατριωτών του, που προκύπτει από την όλη αυτή υπόθεση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης