Μegxit: Το όνειρο της Μέγκαν Μαρκλ είναι να μετακομίσει στο Λος Άντζελες αφού φύγει ο Τραμπ

Μegxit: Το όνειρο της Μέγκαν Μαρκλ είναι να μετακομίσει στο Λος Άντζελες αφού φύγει ο Τραμπ

Στο παρελθόν τον είχε αποκαλέσει δημόσια  «μισογύνη» και του είχε καταλογίσει ότι ακολουθεί διχαστική πολιτική -  «Δεν ήξερα ότι ήταν κακιά», είχε δηλώσει ο Τραμπ σε βρετανική εφημερίδα 

meghan_m23
Το πραγματικό όνειρο της Μέγκαν Μαρκλ είναι να μετακομίσει στο Λος Άντζελες αλλά μόνο όταν λήξει η θητεία του Ντόναλντ Τραμπ από πρόεδρος των ΗΠΑ, φέρεται να υποστήριξαν στη βρετανική «Daily Mail» πρόσωπα από τον στενό κύκλο της Δούκισσας του Σάσεξ.

Όπως όλα δείχνουν ότι το ζευγάρι, αν και αρχικά αναμένεται να μετακομίσει στον Καναδά και όχι στο Βανκούβερ, μακροπρόθεσμα επιθυμεί να ζήσει στο Λος Άντζελες. Εκεί δηλαδή που μεγάλωσε και έζησε η ηθοποιός τα περισσότερα χρόνια της ζωής της πριν φύγει για τον Καναδά για τις ανάγκες των γυρισμάτων της σειράς «Suits» όπου πρωταγωνιστούσε.

Η Μέγκαν, που στο παρελθόν και πριν ακόμη γίνει μέλος της Βασιλικής Οικογένειας είχε ταχθεί με τους Δημοκρατικούς και είχε ασκήσει δημόσια κριτική στον Ντόναλντ Τραμπ, δεν σκοπεύει να μετακομίσει με την οικογένειά της στο LA όσο εκείνος βρίσκεται στον προεδρικό θώκο.

trump34
Κλείσιμο


Μάλιστα το 2016, πριν ακόμη γνωρίσει τον σύζυγό της, η Μέγκαν Μαρκλ είχε αποκαλέσει δημόσια τον τότε υποψήφιο για την προεδρεία  των Ηνωμένων Πολιτειών «μισογύνη» και του είχε καταλογίσει ότι ακολουθεί διχαστική πολιτική. Μάλιστα είχε ταχθεί στο πλευρό της Χίλαρι Κλίντον που διεκδικούσε επίσης την προεδρεία των ΗΠΑ λέγοντας δημόσια ότι θα την στηρίξει στη τότε εκλογική μάχη.

What Meghan Markle thinks of Donald Trump – archive video


Πέρυσι, η Δούκισσα του Σάσεξ, δεν είχε παρευρεθεί στο Μπάκιγχαμ κατά την άφιξη του Αμερικανού προέδρου στο παλάτι έπειτα από πρόσκληση της Ελισάβετ με τη δικαιολογία ότι βρίσκεται σε άδεια εγκυμοσύνης. Σε πολλά Μέσα αυτή της η απουσία είχε μεταφραστεί ως άρνηση να τον συναντήσει.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος μάλιστα με αφορμή την επίσκεψη στη Βρετανία είχε παραχωρήσει συνέντευξη στη βρετανική «Sun» όπου ερωτηθείς για τα σχόλια της Δούκισσας το 2016 είχε δηλώσει: «Δεν ήξερα ότι ήταν κακιά». Στη συνέχεια ωστόσο κι αφού έριξε το καρφί του της έπλεξε το εγκώμιο λέγοντας πως είναι «μια πολύ καλή Αμερικανίδα πριγκίπισσα» κι ότι ελπίζει «να επιτύχει».




Προσφάτως ο Ντόναλντ Τραμπ με αφορμή την απόφαση του ζευγαριού να αποποιηθούν τον ρόλο τους και να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι τάχθηκε στο πλευρό της βασιλικής οικογένειας.

«Πιστεύω ότι είναι θλιβερό, πραγματικά», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News. «Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τη βασίλισσα», πρόσθεσε. «Είναι μια εκπληκτική γυναίκα. Αν κοιτάξετε καλά, δεν έκανε ποτέ ούτε ένα λάθος. Η βασιλεία της ήταν άμεμπτη».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης