Mουσείο Μαντάμ Τισό: «Χωρίζει» τον Χάρι και τη Μέγκαν από την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια

Mουσείο Μαντάμ Τισό: «Χωρίζει» τον Χάρι και τη Μέγκαν από την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια

«Θα συνεχίσουν ωστόσο, να αποτελούν σημαντικά στοιχεία του μουσείου» επισήμανε ο γενικός διευθυντής του διάσημου μουσείου, Στιβ Ντέιβις.

w09-18101731270282
Το φημισμένο μουσείο της Μαντάμ Τισό στο Λονδίνο, όπου εκτίθενται 250 κέρινα ομοιώματα σπουδαίων προσωπικοτήτων διεθνώς, αποφάσισε να χωρίσει σήμερα τον Χάρι και τη Μέγκαν από τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, στον απόηχο της ανακοίνωσης του ζεύγους ότι αποποιείται τα βασιλικά αξιώματά του.

«Μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο, αντιδράμε στα αναπάντεχα νέα ότι ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ αποποιούνται τον ρόλο των "ανώτερων" μελών της βασιλικής οικογένειας» εξήγησε ο γενικός διευθυντής του μουσείου, Στιβ Ντέιβις. «Από σήμερα, Πέμπτη, τα ομοιώματα του Χάρι και της Μέγκαν δεν θα εκτίθενται στον χώρο όπου βρίσκονται η βασίλισσα Ελισάβετ και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ο πρίγκιπας Φίλιππος, ο πρίγκιπας Κάρολος και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με τη σύζυγό του Κέιτ. Θα συνεχίσουν ωστόοσο, να αποτελούν σημαντικά στοιχεία του μουσείου» επισήμανε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης