Υπόθεση Τζέφρι Επστάιν: Φωτογραφίες-ντοκουμέντο από το κελί στο οποίο αυτοκτόνησε

Υπόθεση Τζέφρι Επστάιν: Φωτογραφίες-ντοκουμέντο από το κελί στο οποίο αυτοκτόνησε

Τις φωτογραφίες που τράβηξαν εργαζόμενοι στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Νέας Υόρκης έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή 60 Minutes του CBS

foto-keli6
Το φως της δημοσιότητας είδαν για πρώτη φορά από τον περασμένο Αύγουστο φωτογραφίες από το κελί του Τζέφρι Επστάιν, του παιδόφιλου πολυεκατομμυριούχου ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του στο κελί φυλακής στη Νέα Υόρκη, στο οποίο περίμενε τη δίκη του για τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε.

Τις φωτογραφίες που τράβηξαν εργαζόμενοι στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Νέας Υόρκης έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή 60 Minutes του CBS.

Στις φωτογραφίες απεικονίζονται διάφοροι βρόχοι από τα σεντόνια του κελιού του Επστάιν.

foto-keli6
foto-keli2


Στα καρέ φαίνεται επίσης η χαοτική κατάσταση στο κελί του Επστάιν. Σε μια φωτογραφία, μάλιστα, φαίνεται ένα στρώμα στο πάτωμα ενώ διάσπαρτα βρίσκονται αρκετά σεντόνια πορτοκαλί χρώματος.

Κλείσιμο
foto-keli3
foto-keli1


Ανάμεσα στα ντοκουμέντα βρίσκεται και ένα ιδιόχειρο σημείωμα του Επστάιν στο οποίο έγραφε «με κράτησε κλειδωμένο σε ένα ντους για μια ώρα. Ο Νόελ μου έστειλε καμμένο φαγητό. Τεράστια έντομα σέρνοται στα χέρια μου. Καμία πλάκα».

foto-keli4


Ο 66χρονος Επστάιν βρέθηκε αναίσθητος στο κελί του στις 10 Αυγούστου 2019 με δύο σωφρονιστικούς υπαλλήλους να κατηγορούνται ότι δεν έλεγξαν τον πολυεκατομμυριούχο το μοιραίο βράδυ και στη συνέχεια «πείραξαν» τα αρχεία προκειμένου να κρύψουν την αμέλειά τους αυτή.

Ο ιατροδικαστής ανακοίνωσε ότι ο Επστάιν αυτοκτόνησε δια απαγχονισμού, ισχυρισμό που εξακολουθεί να αμφισβητεί ο ειδικός που προσέλαβε η οικογένεια του πολυεκατομμυριούχου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης