Μεξικό: Γυναίκα πλησίασε τζάγκουαρ για να βγάλει selfie και κινδυνεύει να «χάσει» το χέρι της

Μεξικό: Γυναίκα πλησίασε τζάγκουαρ για να βγάλει selfie και κινδυνεύει να «χάσει» το χέρι της

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του ζωολογικού κήπου η 30χρονη παραβίασε την γραμμή ασφαλείας και πλησίασε υπερβολικά το κλουβί του ζώου

jaguar2
Αντιμέτωπη με τον κίνδυνο να «χάσει» το χέρι της βρίσκεται μια 30χρονη επισκέπτης ζωολογικού κήπου στο Μεξικό την οποία δάγκωσε τζάγκουαρ όταν πλησίασε επικίνδυνα το κελί του προκειμένου να βγάλει μια selfie.

Η Νοέμι Ρόζας Φραγκόζα φέρεται να παραβίασε την γραμμή ασφαλείας προκειμένου να πλησιάσει το ζώο για να βγάλει τη φωτογραφία.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ζωολογικού κήπου Bio Zoo στην Κόρδομπα η 30χρονη έφτασε πολύ κοντά στο κλουβί του ζώου το οποίο την δάγκωσε στο χέρι και την γρατζούνισε στο πρόσωπο.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι το τζάγκουαρ έκοψε έναν τένοντα στο χέρι της 30χρονης η οποία κινδυνεύει να «χάσει» το χέρι της.

jaguar1


Κλείσιμο
Κατά τις ίδιες πληροφορίες ήταν άλλοι επισκέπτες του ζωολογικού κήπου αυτοί που τράβηξαν την 30χρονη μακριά από το κλουβί του ζώου ενώ τις πρώτες βοήθειες έδωσαν εργαζόμενοι στον κήπο πριν να φτάσουν στην περιοχή διασώστες του Ερυθρού Σταυρού.

Η 30χρονη μεταφέρθηκε σε γειτονικό νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Ο εκπρόσωπος του ζωολογικού κήπου ανακοίνωσε ότι η επιχείρηση θα καταβάλει τα ιατρικά έξοδα για τη νοσηλεία της 30χρονης καθώς το ζώο ήταν στο κλουβί όταν συνέβη το ατύχημα. Ωστόσο διευκρίνισε ότι δεν θα υπάρξουν μέτρα κατά του τζάγκουαρ καθώς η 30χρονη παραβίασε τα μέτρα ασφαλείας ενώ το ζώο απλά ακολούθησε τα φυσικά του ένστικτα όταν η γυναίκα πλησίασε υπερβολικά κοντά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης