Ο Ομπάμα αποκάλυψε τις αγαπημένες ταινίες και σειρές του για το 2019 - Ποια «πρόταση» προκάλεσε καζούρα!

Ο Ομπάμα αποκάλυψε τις αγαπημένες ταινίες και σειρές του για το 2019 - Ποια «πρόταση» προκάλεσε καζούρα!

O πρώην Αμερικανός πρόεδρος είναι φαν του «Fleabag», όμως και η ηρωίδα της σειράς... τρέφει θαυμασμό για εκείνον

barack
Τις αγαπημένες του σειρές και ταινίες για το 2019 αποκάλυψε στο Twitter ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, με μια «πρόταση» στη λίστα του να προσελκύει μάλιστα «καζούρα» στα social media, για έναν αρκετά... «πονηρό» λόγο.

Στον κατάλογο με τις ταινίες που ενθουσίασαν τον Μπαράκ Ομπάμα από τη χρονιά που φεύγει βρίσκουμε αρκετά δραματικά φιλμ, όπως το πολυσυζητημένο «The Irishman», το «Diane» και το «Just Mercy», τη σκοτεινή κωμωδία «Parasite» και το εξαιρετικό «Marriage Story» του Netflix, που έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές και αναμένεται να «σαρώσει» στα διεθνή φεστιβάλ. Ο πρώην ηγέτης των ΗΠΑ δεν παραλείπει να συμπεριλάβει στις προτάσεις του το «American Factory», μια ταινία από την εταιρεία παραγωγής του ζεύγους Ομπάμα, η οποία ονομάζεται «Higher Ground», καθώς και μερικά ντοκιμαντέρ, όπως το «Apollo 11» και το «Amazing Grace» για τη θρυλική Αρίθα Φράνκλιν.



Παρόλο που η λίστα αφορά κατά κύριο λόγο ταινίες, ο Ομπάμα αποφάσισε να συμπεριλάβει και τρεις σειρές που, για τον ίδιο, ήταν το ίδιο «δυνατές» με κινηματογραφικές δημιουργίες. Σε αυτή τη μικρότερη λίστα βρίσκουμε μόλις τρεις προτάσεις: Το «Unbelievable», το «Watchmen» και τη δεύτερη σεζόν της απολαυστικής κωμωδίας «Fleabag»!

Κλείσιμο
Ακριβώς αυτή η τρίτη «πρόταση» του πρώην Αμερικανού προέδρου ήταν που προκάλεσε άγρια καζούρα στα social media, κυρίως από φαν της Φίμπι Γουόλερ Μπριτζ που τυγχάνει να έχουν καλή μνήμη. Παρόλο που ο Ομπάμα διευκρίνισε στη λίστα του ότι εντυπωσιάστηκε με τη δεύτερη σεζόν του Fleabag, η οποία παίχτηκε τη φετινή χρονιά εντυπωσιάζοντας κριτικούς και κοινό, είναι λογικό και επόμενο να συμπεράνει κανείς ότι είχε δει και τον πρώτο κύκλο.

Αυτό φυσικά σημαίνει ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ είχε παρακολουθήσει μια αρκετά αξιομνημόνευτη και ξεκαρδιστική σκηνή από τον «πιλότο», στην οποία η πρωταγωνίστρια εμφανίζεται να... αυτοϊκανοποιείται βλέποντας ένα βίντεο με ομιλία του Ομπάμα, προτού γίνει «τσακωτή» από τον φίλο της!

Πολλοί χρήστες έσπευσαν να... επισημάνουν αυτό το γεγονός στο Twitter, με τα αναμενόμενα... πειράγματα για τον Ομπάμα














Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης