Σόου Ερντογάν με το πρώτο ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο της Τουρκίας

Σόου Ερντογάν με το πρώτο ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο της Τουρκίας

Ανέβασε βίντεο στο Twitter όπου εμφανίζεται να οδηγεί - Κάνει λόγο για όνειρο δεκαετιών - To αυτοκίνητο πρόκειται για ένα 100% ηλεκτρικό όχημα της κατηγορίας C-SUV

erdogan
Σε ένα ιδιότυπο σόου προβαίνει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις στη Λιβύη. Αυτή τη φορά επιχειρεί να γοητεύσει τον τουρκικό λαό όχι με εθνικιστικές κορώνες και ακραία εμπρηστική ρητορική αλλά με... αυτοκινητό.

O Τούρκος πρόεδρος έχοντας οικοδομήσει ένα προφίλ που θυμίζει σουλτάνο, επιχειρεί τώρα να εντάξει στην εικόνα του «σκληρού» και «πινελιές» μοντερνιάς.

Συγκεκριμένα ο Ερντογάν παρουσίασε, ανεβάζοντας βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, το πρώτο τουρκικής κατασκευής αυτοκίνητο. Νωρίτερα, μάλιστα, σε σχετική συνέντευξη Τύπου, δήλωσε ότι ο ίδιος έχει κάνει την πρωτη προπαραγγελία. 

Το αυτοκίνητο πρόκειται για ένα 100% ηλεκτρικό όχημα της κατηγορίας C-SUV.


Κλείσιμο

Όπως γράφει ο Eρντογάν στο Twitter, όπου εμφανίζεται να οδηγεί στο σχετικό βίντεο, στόχος είναι η μαζική παραγωγή του αυτοκινήτου να ξεκινήσει το 2022. Την ίδια ώρα κάνει λόγο για «όνειρο δεκαετιών».


Η παρουσίαση του νέου τεχνολογικού επιτεύγματος της Τουρκίας έγινε στην κοιλάδα πληροφορικής στο Γκέπζε της Κωνσταντινούπολης.

Στο πρώτο tweet του, ο Ερντογάν εμφανίζεται σε φωτογραφία δίπλα από το αυτοκίνητο να χαιρετά τον λαό του, ενώ στη σχετική λεζάντα γράφει μεταξύ άλλων: «Όταν πιστεύουμε στον εαυτό μας, δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο που δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης