«Σκωτσέζικο ντους» της βασίλισσας Ελισάβετ στη Μέγκαν Μαρκλ με το χριστουγεννιάτικο μήνυμά της

«Σκωτσέζικο ντους» της βασίλισσας Ελισάβετ στη Μέγκαν Μαρκλ με το χριστουγεννιάτικο μήνυμά της

Αν και στην φωτογραφία της προαναγγελίας του μηνύματος η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι είχαν «κοπεί», στο μήνυμά της η βασίλισσα Ελισάβετ αναφέρθηκε στη χαρά για τον ερχομό του όγδοου δισέγγονού της

eliizabeth_main
«Κλάδο ελαίας» φαίνεται ότι επέλεξε να προσφέρει στην Μέγκαν Μαρκλ η βασίλισσα Ελισάβετ με το χριστουγεννιάτικο μήνυμά της στο οποίο, μεταξύ άλλων, εξέφρασε τη «χαρά» της για το γεγονός ότι μέσα στο 2019 υποδέχθηκε το όγδοο δισέγγονό της, τον Άρτσι.

Την ερμηνεία αυτή δίνουν αρκετά βρετανικά ΜΜΕ μετά την δημοσιοποίηση της φωτογραφίας στο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας στο instagram και στην οποία απουσίαζε κάποια φωτογραφία της Μέγκαν και του πρίγκιπα Χάρι.

Μετά την αναφορά της βασίλισσας Ελισάβετ στη γέννηση του μικρού Άρτσι, στο βίντεο ακολούθησε μια φωτογραφία από τις 6 Μαΐου όταν η ίδια και ο πρίγκιπας Φίλιππος είδαν για πρώτη φορά το όγδοο δισέγγονό τους παρουσία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Queen’s Christmas message reflects on ‘bumpy’ 2019


Στο μήνυμα στο οποίο κυριάρχησε η αναφορά στην «κάπως κακοτράχαλη» χρονιά λόγω του πολιτικού χάους και της αβεβαιότητας στη Βρετανία εξαιτίας του Brexit, η Ελισάβετ επισήμανε και το πόσο την επηρέασε «η αίσθηση του καθήκοντος» που έχουν δείξει οι νεότερες γενιές για να αντιμετωπίσουν ζητήματα όπως η κλιματική αλλαγή.

Όπως σημειώνουν βρετανικά ΜΜΕ το σχόλιο αυτό ακολουθεί μια χρονιά την οποία σημάδεψαν τα έργα και οι ημέρες της Γκρέτα Τούνμπεργκ της νεαρής ακτιβίστριας κατά της κλιματικής αλλαγής από τη Σουηδία.

Η βασίλισσα της Αγγλίας τόνισε, ακόμα, πόσο συχνά «τα μικρά βήματα και όχι τα τεράστια άλματα» είναι αυτά που φέρνουν αλλαγές που αντέχουν στον κόσμο, θέση που εξάλλου αποτέλεσε και το κεντρικό θέμα του χριστουγεννιάτικου μηνύματός της με αφορμή και τη συμπλήρωση 50 ετών από την αποστολή Apollo 11 στη σελήνη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης