Έληξε ο συναγερμός στο Λονδίνο: Σε λειτουργία ξανά ο σταθμός του μετρό Euston

Έληξε ο συναγερμός στο Λονδίνο: Σε λειτουργία ξανά ο σταθμός του μετρό Euston

Η βρετανική αστυνομία βρέθηκε στον σταθμό Euston, έπειτα από συναγερμό για ύποπτο δέμα - Δεν διαπιστώθηκε κίνδυνος - Καθυστερήσεις στα δρομολόγια

euston_main
Σε εκκένωση του σταθμού του μετρό Euston στο Λονδίνο  προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, καθώς εντοπίστηκε ύποπτο δέμα.

Από τις έρευνες που έγιναν, διαπιστώθηκε πως το δέμα αποτελούσε, προφανώς, κάποιο χριστουγεννιάτικο δώρο, καθώς μέσα του είχε συσκευασμένο ένα ψηφιακό ραδιόφωνο. Έτσι, έπειτα από λίγη ώρα, ο σταθμός ξεκίνησε να λειτουργεί ξανά.

«Ο σταθμός έχει ανοίξει ξανά. Θα έχουμε μερικές καθυστερήσεις για την επόμενη ώρα, μέχρι την πλήρη αποκατάσταση. Ζητούμε συγγνώμη για τις καθυστερήσεις αυτές» ανέφερε ο αρμόδιος εκπρόσωπος. 


Νωρίτερα, η υπηρεσία σιδηροδρόμων (Network Rail) είχε αναφέρει χαρακτηριστικά πως... «ο σταθμός Euston έχει κλείσει για ένα περιστατικό ασφαλείας. Δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή συρμοί εντός ή εκτός σταθμού. Η βρετανική αστυνομία μεταφορών βρίσκεται στο σημείο και παρακολουθεί τις εξελίξεις».

Κλείσιμο
Ο σταθμός Euston, που αποτελεί μεγάλο συγκοινωνιακό κόμβο, ήταν γεμάτος με κόσμο που ετοιμαζόταν να αναχωρήσει για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του, καθώς πέραν των συρμών του μετρό, από εκεί ξεκινούν επίσης τρένα που κατευθύνονται προς τα βόρεια της χώρας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης