ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Ο Τραμπ άφησε πίσω του το «gossipgate»: Τηλεφώνησε και συνεχάρη τον Τζόνσον

Ο Τραμπ άφησε πίσω του το «gossipgate»: Τηλεφώνησε και συνεχάρη τον Τζόνσον

Λίγες ημέρες μετά το περίφημο βίντεο στη σύσκεψη του ΝΑΤΟ, στο οποίο ο Βρετανός πρωθυπουργός πρωταγωνιστούσε σε συνομιλία με τους Τριντό και Μακρόν, αστειευόμενος κατά του Τραμπ, ο Αμερικανός πρόεδρος που είχε εκφράσει, με τον τρόπο του, την ενόχλησή του, τα είπε τηλεφωνικά με τον Τζόνσον

trump_boris
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μπόρις Τζόνσον είχε νωρις το απόγευμα της Δευτέρας ο Ντόναλντ Τραμπ, με τον Αμερικανό πρόεδρο να συγχαίρει τον Βρετανό πρωθυπουργό για τη νίκη του στις προ ημερών εκλογές.

Με την κίνηση αυτή, ο Τραμπ έδειξε πως άφησε πίσω του όλη τη συζήτηση που προκάλεσε το περίφημο βίντεο του Τζόνσον με τους Μακρόν και Τριντό, στη διάρκεια της σύσκεψης του ΝΑΤΟ, στο οποίο οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί φέρονταν να σχολιάζουν με αστεία διάθεση τον Αμερικανό πρόεδρο (gossip-gate).

Watch Trudeau, Macron and Johnson appear to gossip about Donald Trump on hot mic


Σύμφωνα με την ενημέρωση από τη Ντάουνινγκ Στριτ, ο Τραμπ συνεχάρη τον Τζόνσον για τη νίκη του, ενώ οι δυο άντρες εξέφρασαν την κοινή τους επιθυμία να ενισχύσουν τις εμπορικές συναλλαγές μεταξύ ΗΠΑ και Βρετανίας.

Σημειώνεται πως ο Τραμπ είχε φροντίσει να συγχαρεί τον Τζόνσον και μέσω Twitter, αμέσως μετά την οριστικοποίηση του εκλογικού αποτελέσματος στη Βρετανία, ωστόσο το γεγονός πως οι δυο άντρες δεν τα είχαν πει και τηλεφωνικά όλο αυτο το διάστημα είχε γεννήσει απορίες.

Κλείσιμο
«Ο πρωθυπουργός συνομίλησε με τον πρόεδρο Τραμπ, που τον συνεχάρη για το αποτέλεσμα στις εκλογές. Συζήτησαν τη μεγάλη σημασία των σχέσεων μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και ΗΠΑ και συμφώνησαν πως επιδιώκουν να συνεχίσουν τη στενή συνεργασία σε θέματα όπως η ασφάλεια και το εμπόριο, συμπεριλαμβανομένης της διαπραγμάτευσης για τη φιλόδοξη συμφωνία ελεύθερου εμπορίου».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης