Βίντεο: Στις φλόγες ρωσικό αεροπλανοφόρο - Πληροφορίες για τρεις τραυματίες

kuznetsov

Η φωτιά ξέσπασε κατά τη διάρκεια επισκευαστικών εργασιών και έχει πλέον επεκταθεί στα 120 τετραγωνικά μέτρα

Μια μεγάλη φωτιά ξέσπασε σήμερα στο αεροπλανοφόρο «Ναύαρχος Κουζνέτσοφ» του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού, όπως μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ.

Σύμφωνα με το Russia Today, η φωτιά έχει πλέον επεκταθεί στα 120 τετραγωνικά μέτρα, ενώ τουλάχιστον τρία άτομα φέρεται να έχουν τραυματιστεί.

Όπως μεταδίδει το TASS, επικαλούμενο μια πηγή από τις ρωσικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, η φωτιά ξέσπασε κατά τη διάρκεια επισκευαστικών εργασιών, ενώ το αεροπλανοφόρο ήταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι του Μούρμανσκ.Το «Ναύαρχος Κουζνέτσοφ» έχει μήκος 305 μέτρα και αποτελεί τη ναυαρχίδα του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού. Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1985 και η αρχική του ονομασία ήταν «Ρίγα».

Στο σκάφος επιχειρούν αυτήν την ώρα ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έξι άτομα έχουν διασωθεί, και τρία εξακολουθούν να αγνοούνται.

ΣΧΟΛΙΑ (4)

ZZ

Οι μπεκρήδες ρωσοι έχουν ρίξει το βάρος στα πυραυλακια S-400 και αφήνουν τα βαπόρια τους να σαπίζουν...

tt

Το 1985 η ΕΣΣΔ είχε 1561 πολεμικά πλοία , μετά την διάλυση από τα 1561 στην μοιρασιά της Ρωσίας έμειναν περίπου 460 , μέχρι το 2000 της έμειναν εν δράση 136 επιφανείας και υποβρύχια , σήμερα έχει επιφανείας 217 και υποβρύχια 73 .

Εκ του Περισσού

Δεν είναι τίποτα! Ο σύντροφος Βάνια ξέχασε το γκαζάκι για τον καφέ ανοικτό και άρπαξε λίγο φωτιά.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ

Δεν είναι η πρώτη φορά. Μια φορά έμεινε ακυβέρνητο στα ανοικτά της Γαλλίας και μια στην Μεσόγειο. Υπόψιν πως τελευταία είχε βγει από ''επισκευή'' για αντικατάσταση κινητήρων.. Ας τα βλέπουν οι εδώ σανοφάγοι που περιμένουν να τους σώσει η ''κόκκινη αρκούδα''..

Εμπνευστής

Η πυρκαγιά αυτή δεν είναι τίποτα μπροστά στο μέγεθος της κατάρρευσης του ρωσικού ΠΝ. Πεπαλαιωμένος στόλος με ελάχιστη ή χωρίς καμία συντήρηση, τεράστια κόστη διατήρησης των διαρκώς μειούμενων μονάδων επιφανείας και πέραν κάθε φαντασίας θαλάσσια οικολογική καταστροφή στα "νεκροταφεία" πλοίων με παρατημένους μίνι πυρηνικούς αντιδραστήρες στο έλεος της διάβρωσης.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης