Νέο παραλήρημα Τραμπ κατά δημοσιογράφου

Νέο παραλήρημα Τραμπ κατά δημοσιογράφου

Ο Αμερικανός πρόεδρος αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση σχετική με το ουκρανικό σκάνδαλο

trump_finland
Τραμπ και ΜΜΕ...μια σχέση που διέπεται από ψυχρότητα. Σε νέο «επεισόδιο» με δημοσιογράφο ενεπλάκη ο Αμερικανός πρόεδρος σχετικά με το «ουκρανικό».

Ο Τραμπ αρνήθηκε να δώσει απάντηση στην ερώτηση του δημοσιογράφου του Reuters Τζεφ Μέισον σχετικά με το περιεχόμενο της τηλεφωνικής του επικοινωνίας με τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα σχετικά με την υπόθεση στοχοποίησης του γιου του Τζο Μπάιντεν.

«Η ερώτηση είναι τι θέλατε ο Ζελένσκι κάνει σχετικά με τον γιο του Μπάιντεν» φέρεται να ρώτησε ο δημοσιογράφος για να λάβει την «αποστομωτική» απάντηση του Τραμπ: «Σε μένα μιλάτε;»

«Να κάνετε καλύτερα ερώτηση στον πρόεδρο της Φινλανδίας» τόνιζε, μεταξύ άλλων, ο Τραμπ φανερά εκνευρισμένος από την ερώτηση.

«Έχω μια γι'αυτόν, θα ήθελα όμως να μου απαντήσετε εσείς» είπε ο Μέισον και τότε ο Τραμπ τού επιτέθηκε:

«Με ακούσατε; Με ακούσατε; Ρωτήστε εκείνον. Σας έδωσα τη δική μου απάντηση. Μην είστε αγενής, απάντησα σε όλα. Ξέρετε ποιος παίζει το παιχνίδι των fake news; Άνθρωποι σαν εσάς και σαν τα μέσα ενημέρωσης στα οποία εργάζεστε», είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, αποφεύγοντας να απαντήσει στο ερώτημα του δημοσιογράφου.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης